Real Madrid Romania

Juntos ganamos siempre !

MARCA: Rafa Benitez vrea sa-i pastreze pe Illarramendi si Coentrao

“Surpriza la Madrid” anunta cotidianul MARCA. Rafa Benitez, cel care este foarte aproape de a prelua gruparea blanco din aceasta vara ar putea sa schimbe destinul unor jucatori care se pregateau sa paraseasca echipa de pe Santiago Bernabeu. Este vorba despre Fabio Coentrao si Asier Illarramendi, jucatori despre care, MARCA sustine ca in primele discutii purtate prin agentul Garcia Quillon, Benitez a transmis ca ii doreste in continuare la echipa.

Conform sursei amintite, Benitez considera ca nu este un moment potrivit ca Real Madrid sa intre pe piata transferurilor in ceea ce priveste fundasul stanga, fiind convins de potentialul pe care il are portughezul Fabio Coentrao. Sigur, asta nu ii garanteaza portughezului nimic in acest moment, insa jucatorul lusitan avea se pare deja bagajele facute, iar plecarea sa de la Madrid este “paralizata” in acest moment. Sezonul trecut Coentrao a jucat 17 meciuri si a pasat de doua ori decisiv.

O alta mare surpriza o reprezinta opinia antrenorului fata de Asier Illarramendi. Mijlocasul basc era si el pregatit sa accepte una dintre ofertele venite pe adresa sa inca din iarna, insa Benitez a transmis oficialilor madrileni ca va conta pe Illarra in viitor. Ideea tehnicianului spaniol coincide si cu dorinta clubului care nu si-a pierdut increderea in mijlocasul nascut la Mutriku. In sezonul trecut Illaramendi a strans 1744 de minute in toate competitiile.

Nici in privinta lui Jese lucrurile nu par inca suficient de clare. Surse din apropierea clubului sustin ca Benitez il place foarte mult pe canteran si ca isi doreste ca Jese sa continuie la Real Madrid din vara, asigurand conducerea clubului ca fotbalistul originar din Las Palmas va primi mai multe sanse. Pentru Jese exista numeroase oferte de imprumut, insa Benitez pare convins de calitatea fotbalistului si se pare ca va miza si pe el in sezonul viitor. Un alt jucator pe placul lui Benitez, anunta MARCA, este brazilianul Casemiro, jucator care aproape sigur in eventualitatea in care Benitez semneaza cu Real Madrid, se va intoarce pe Santiago Bernabeu. Benitez l-a dorit pe Casemiro si la Napoli.

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap