Marcos Llorente imprumutat la Deportivo Alaves

Canteranul Marcos Llorente a fost imprumutat pentru un sezon la Deportivo Alaves in Primera Division. Decizia conducerii merengue a fost de comun acord cu decizia jucatorului, desi echipa blanco primise oferte de la cluburi mai importante decat Alaves pentru Marcos. In cele din urma, cele doua parti implicate au cazut de acord ca jucatorul sa mearga in Primera Division la o echipa mica, pentru a putea strange cat mai multe meciuri la nivel inalt. Iata ce a declarat Marcos Llorente dupa transferul sau in Tara Bascilor:

“Sunt pregatit sa imi imbunatatesc jocul, sa cresc, sa invat, sa muncesc si sa dau totul pentru noua mea echipa. Vin aici incarcat de sperante si stiu la ce ma inham. Stiu ca in Primera Division trebuie sa arati ca ai calitate, caracter si personalitate”

“Vreau sa multumesc suporterilor pentru primirea facuta si imi doresc sa le rasplatesc increderea pe gazon. M-a atras Alaves si pentru ca fanii acestei echipe sunt foarte patimasi. Multa lume mi-a vorbit frumos despre ei”

“La Real Madrid m-am pregatit alaturi de cei mai buni jucatori din lume. A fost o onoare pentru mine sa fiu printre ei zilnic.”

Llorente, 21 de ani, s-a nascut la Madrid, si joaca a jucat la Real Madrid de la 12 ani. A fost promovat la echipa secunda a clubului de Zinedine Zidane si a strans 54 de meciuri pentru Castilla, marcand de doua ori. La prima echipa a adunat doar doua mecuri, debutand pe 17 octombrie 2015 impotriva lui UD Levante. De remarcat ca Llorente provine dintr-o familie madridista 100%. Tatal sau, Paco Llorente este nepotul lui Paco Gento, in timp ce bunicul sau a fost Ramon Grosso, fostul mare atacant al echipei blanco.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap