Julian Weigl a intrat in atentia clubului Real Madrid

Presa germana a aflat ca Real Madrid il urmareste cu atentie pe mijlocasul Borussiei Dortmund, Julian Weigl. Unul dintre cei mai promitatori fotbalisti ai noului val, Weigl a evoluat pentru nationala tarii sale la Euro 2016 si este considerat o varianta oportuna pentru a-i face concurenta in linia mediana lui Henrique Casemiro.

La numai 20 de ani, Weigl este cotat la 25 de milioane de euro de gruparea germana, care i-a facut insa o oferta de prelungire a contractului scadent in 2019 cu scopul de a-i introduce o clauza de rezilere de 90 de milioane de euro. Weigl nu pare in aceasta vara o prioritate pentru Real Madrid, insa jucatorul a fost remarcat de Zinedine Zidane si ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu in sezonul viitor.

Julian Weigl pare si principalul motiv sustine Derwesten pentru care Real Madrid n-a insistat pentru transferul francezului N’golo Kante, considerandu-l pe tanarul mijlocas german mult mai aproape de ceea ce cauta echipa blanco. Julian s=a nascut pe 8 septembrie 1995 la Bad Aibling si si-a inceput cariera la 1860 Rosenheim si 1860 Munchen. A sosit la Borussia Dormund in 2015 si in numai cateva luni a reusit sa se impuna in formula de start, scotand din primul unsprezece doua nume grele ale echipei lui Tuchel. Titular in nationala sub 19 si apoi sub 21 a Germaniei, Weigl a fost convoncat de Joachim Low la prima echipa reprezentativa pentru turneul final din Franta.

Mijlocasul este impresariat de firma EMG Mondial, controlata de omul de afaceri german, Michael Decker, un apropiat al lui Volker Struth, agentul lui Toni Kroos. EMG Mondial impresariaza si patru fotbalisti spanioli, Hector Belerin, Alvaro Dominguez, Suso si Ruben Rochina si s-a aratat interesata si de o colaborare cu Borja Mayoral, jucator proaspat transferat de Real Madrid in Bundesliga.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap