Martin Vasquez: “James Rodriguez este un fuoriclasse”

Rafael Martin Vasquez, unul dintre cei mai mari jucatori crescuti de Real Madrid a avut numai cuvinte de lauda la adresa noii achizitii blanco, James Rodriguez: “Este un fuoriclasse. Are o pasa perfecta, se misca bine din corp dar si atunci cand atinge balonul, imi plac foarte mult pasele sale in diagonala. S-a adaptat bine” a spus cel care in 1990 era desemnat cel mai bun fotbalist spaniol al anului.

De sase ori campion al Spaniei cu Real Madrid si dublu castigator al Cupei Uefa cu gruparea blanco, Martin Vasquez considera ca James a plecat din start cu handicapul acomodarii intr-un climat nou dar si cu handicapul de a veni dupa Angel di Maria: “Fanii il regreta pe argentinian, care este un fotbalist extraordinar. Totul depinde de el, Rodriguez poate face mai multe in urmatorii ani decat ar fi putut face Di Maria. Eu cred ca argentinianul a atins potentialul sau maxim la Madrid”.

Rugat sa-l descrie in cateva cuvinte pe James Rodriguez, Rafa Martin Vasquez a ales o descriere foarte interesanta: “As spune ca are talent sud american, dar munceste ca un european. Acest baiat alearga foarte mult, dar o face cu zambetul pe buze. Imi place sa vad asta la un fotbalist” a adaugat fostul mare mijlocas blanco.

Despre perioada lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, Vasquez a declarat: “Este tipul de antrenor calm, relaxat, dar in acelasi timp pasionat de ceea ce face. A primit un vestiar in flacari si a facut o treaba extraordinara calmand spiritele intr-un mod exceptional. Trebuie apreciat in primul rand pentru faptul ca Real Madrid si-a recuperat atat identitatea cat si eleganta. Daca la acestea adaugam La Decima, atunci perioada Ancelotti este un real succes” a incheiat Rafa Martin Vasquez.

252 de meciuri a bifat Rafa Martin Vasquez si a marcat 42 de goluri. Pentru nationala Spaniei, canteranul a inscris odata in 38 de selectii intre 1987 si 1992. Vasquez a imbracat tricoul blanco intre 1983 si 1990, dar si intre 1992 si 1995.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap