Oferte pe adresa Madridului, pentru Keylor Navas

Keylor Navas

Adus pentru 10 milioane de euro in 2014 de la Levante, Keylor Navas a fost un real castig pentru gruparea merengue vreme de patru sezoane. Portarul a disputat 130 de meciuri in echipamentul lui Real Madrid, insa in acest sezon lucrurile nu mai stau la fel de bine pentru el.

Keylor a incasat 37 de goluri in acest an in 33 de partide, iar faptul ca va implini in acest an 32 de ani, face ca Madridul sa caute diverse piste. David de Gea pare din nou imposibil de adus de la United, astfel ca Real Madrid ar fi deschis conform presei spaniole pistele Alisson, Courtois, Oblak si Leno. Real Madrid nu tine sa se desparta insa de Navas, care prin comportamentul, prestatiile si atasamentul fata de coechipieri a devenit o piesa de baza in angrenajul lui Zidane. Francezul tine enorm la Navas si l-a refuzat in iarna pe Kepa, cel mai interesant dintre portarii tineri pe care i-a adus Spania in prim plan in ultimul an.

Conform presei spaniole insa, portarul costa-rican a intrat pe lista a doua cluburi importante din Europa. Arsenal si adversara din sferturile Uefa Champions League, Juventus Torino, au “pus ochii” pe Navas. Liverpool tine de asemenea aproape, portarul fiind dorit inca de anul trecut de “cormorani”. Spaniolii scriu ca Real Madrid nu-i va pune piedica goal-keeper-ului in cazul in care doreste sa plece de la Real Madrid si tinand cont de varsta si comportamentul sau ar accepta o oferta “modica” pentru Keylor. Juventus pare sa fie dispusa sa ofere 15-20 de milioane de euro pentru a-l inlocui pe Buffon. Mingea e acum in terenul lui Keylor.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap