OFICIAL: Rafa Benitez a fost demis de la Real Madrid. Zinedine Zidane este noul antrenor al echipei

Zizou si profesorul sau

Florentino Perez a anuntat intr-o conferinta de presa ca Zinedine Zidane este noul antrenor al echipei Real Madrid, dupa ce oficialii blanco au decis demiterea antrenorului Rafael Benitez. Zidane a fost prezentat rapid in aceasta seara, va aparea maine intr-o conferinta de presa in fata jurnalistilor si va debuta pe banca tehnica a lui Real Madrid impotriva lui Deportivo la Coruna. Bienvenido leyenda, bienvenido Zidane!

Florentino Perez: “Consiliul de Administratie a decis numirea lui Zinedine Zidane in functia de antrenor principal. Este un antrenor pregatit, care cunoaste o mare parte dintre jucatorii echipei din timpul mandatului sau ca antrenor secund in aventura catre Decima. Zidane este unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie si este pregatit pentru a face acest pas. El stie foarte bine ce inseamna Real Madrid si pentru el cuvantul imposibil, nu exista. Bine ai venit acasa Zinedine!”

Zidane: “Multumesc presedintelui pentru aceasta oportunitate de a antrena celmai mare club al lumii. Sunt emotionat, cu mult mai mult acum decat atunci cand am semnat ca jucator. Stiu ce trebuie facut, va multumesc pentru introducere si pentru sansa si acum la treaba!”

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap