Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Thu. Oct 17th, 2019

Pepe a refuzat un an de contract din partea Realului, dar PSG ii ofera aceeasi intelegere

Pepe a refuzat oferta de prelungire din partea Madridului, care-i oferea doar un an de zile de contract, dar se loveste acum de aceeasi problema din partea francezilor de la PSG. Conform Telefoot, Pepe a primit o oferta concreta din partea parizienilor, valabila pentru un an de zile cu un salariu de 5 milioane de euro.

Fostul fundas blanco a trezit de asemenea interesul turcilor de la Besiktas Istanbul, insa prin intermediari, fostul treiar merengue a cerut 10 milioane de euro pe sezon pentru a semna cu fosta echipa a lui Guti.

Jucatorul nascut la Maceio a facut acuzatii destul de dure la adresa clubului balnco pentru maniera in care l-au tratat pe finalul contractului, acuzandu-l pe Zinedine Zidane ca nu l-a mai folosit. Kepler Laveran Lima Ferreira va implini 35 de ani si a evoluat intre 2007 si 2017 la Real Madrid in 334 de meciuri, marcand de 15 ori. Pepe a castigat 13 trofee in cariera la Madrid si a intrat in istoria clubului, drept unul dintre cei mai valorosi fundasi all time.