Florentino Perez, primele discutii pentru Kylian Mbappe

In saptamana urmatoare, Alvaro Morata ar putea ajunge la Manchester United, astfel ca oficialii clubului blanco au deschis deja usa discutiilor pentru cel mai important obiectiv al verii: Kylian Mbappe. MARCA anunta ca Florentino Perez a avut o prima discutie cu tatal fotbalistului francez pe care L’Equipe il vede intr-un top 5 al jucatorilor cu sanse la Balonul de Aur in 2017.

Tatal lui Mbappe este omul care se ocupa indeaproape de destinul fotbalistului monegasc si omul de care va depinde practic orice negociere. Pana in acest moment, Real Madrid si AS Monaco nu au discutat oficial despre transferul marelui talent al fotbalului francez, in timp ce Kylian nu vedea cu ochi buni o trecere a sa imediata pe Bernabeu, simtindu-se amenintat de concurenta ireala pe care o va avea in atacul merengue.

Telefoot scrie insa ca tatal fotbalistului, Wilfried Mbappe, a primit saptamana trecuta un telefon de la presedintele Florentino Perez care i-a explicat cat de importat va fi baiatul sau in proiectul Real Madrid. Atat Florentino Perez cat si Zinedine Zidane il vad pe Mbappe drept tanarul cu cea mai importanta proiectie din fotbalul mondial, antrenorul francez incercat sa-l aduca pe Kylian inca de acum doi ani la Real Madrid.

AS Monaco isi apara perla printr-o noua propunere de contract, o propunere cu 700% mai mare fata de ceea ce are in acest moment Mbappe la Monaco. Fotbalistul isi doreste insa sa joace la Real Madrid, dar se teme ca nu face acest pas la momentul potrivit. Pentru Mbappe, Paris Saint Germain este dispusa sa ofere 130 de milioane de euro conform celor de la France Football, o publicatie care de regula nu se joaca atunci cand vine vorba de informatii din surse proprii.

Despre autor

Tags: , , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap