Pogba: “Sunt fericit ca Real Madrid a castigat Liga Campionilor”

Mijlocasul francez al lui Juventus Torino, Paul Pogba, s-a declarat fericit pentru deznodamantul finalei de la Lisabona, castigate de Real Madrid cu 4-1 in fata rivalei Atletico de Madrid: “Sunt foarte fericit pentru Real Madrid. Imi doresc ca intr-o zi sa pot sa castig si eu Liga Campionilor” a anuntat pentru TF 1, jucatorul cotat de Juventus la 65 de milioane de euro.

Pogba a fost in centrul atentiei in ultimele luni dupa ce presa din Italia si Franta a vehiculat o posibila trecere a internationalului francez pe Santiago Bernabeu. Interesul gruparii franceze Paris Saint Germain pentru Pogba ingreuneaza insa o posibila mutarea a acestuia in Capitala Spaniei, tinand cont ca francezii sunt dispusi sa ofere 70 de milioane de euro pentru fotbalistul lui Juventus Torino.

Paul Pogba are 21 de ani si s-a nascut la Lagny-sur-Marne. In cariera sa a mai jucat la Torcy, Le Havre si Manchester United inainte de a trece la Juventus Torino. Pentru nationala Frantei a adunat deja 8 selectii si a marcat un gol. Pogba va participa la Cupa Mondiala din Brazilia alaturi de nationala tarii sale.

Despre autor

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap