Alvaro Arbeloa aproape exclus: spartanul acuzat de colegi si oficialii blanco

Ultimele informatii din Spania anunta o despartire aproape iminenta intre Real Madrid si Alvaro Arbeloa. Salamantinul este pus la zid de oficialii clubului pentru gesturile obscene pe care le-ar fi facut dupa golurile lui Gareth Bale si Marcelo catre fanii rivalei Atletico Madrid si catre unii dintre oficialii actualei campioane a Spaniei.

Se pare ca ar fi totusi vorba de pretextul ideal prin care lui Arbeloa i se imputa relatia proasta pe care o are in vestiarul Campioanei Europei cu Iker Casillas, capitanul echipei. In acest moment, Arbeloa este sprijinit in vestiar doar de Diego Lopez, Luka Modric, Sergio Ramos si Xabi Alonso. Relatia lui Arbeloa cu o parte dintre coechipierii sai s-a deteriorat si mai tare dupa interviul acordat revistei Jot Down in care a facut declaratii pro Jose Mourinho, declaratii care au deranjat foarte tare o parte a colegilor sai in frunte cu Iker Casillas si Pepe. Carlo Ancelotti nu a luat inca o decizie, dar toate datele conduc spre o despartire mai mult decat posibila intre “Spartan” si echipa sa de suflet. Aseara, la sarbatoarea campionilor de pe Bernabeu, Arbeloa a refuzat sa vorbeasca la microfon desi fusese primul chestionat de crainic: “Sa vorbeasca mai intai capitanul, asa e normal” a spus Arbeloa, lasandu-i microfonul lui Casillas. Relatia dintre Alvaro si Iker este inexistenta de mai bine de un an de zile, cei doi nici macar nu se mai saluta, sustin surse de langa gruparea madrilena.

Napoli este prima echipa interesata de fundasul madrilen, care va discuta in aceste zile situatia sa cu oficialii madrileni. Arbeloa mai are doi ani de contract cu Real Madrid si decizia in privinta viitorului sau va fi luata de comun acord cu tehnicianul Carlo Ancelotti, cu care pastreaza o relatie cordiala. Din informatiile noastre, Ancelotti este cel care incearca sa gestioneze acest conflict si sa-si pastreze lateralul in lot.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap