Pregateste Real Madrid o ultima bomba? Impresarul Volker Struth l-a propus pe Marco Reus madrilenilor

Omul care il impresariaza pe Toni Kroos, Volker Struth a fost vazut aseara tarziu la birourile de langa Santiago Bernabeu. Insotit de colaboratorii sai, Dirk Hebel si Sascha Breese, Struth a purtat timp de mai bine de o ora discutii cu cei mai importanti oameni din administratia blanco: Florentino Perez si Jose Angel Sanchez.

Desi informatia nu a fost inca oficial confirmata, se pare ca unul dintre subiectele atinse ar fi fost Marco Reus, jucatorul Borussiei Dortmund. Struth, care este totodata si agentul lui Reus, l-ar fi propus madrilenilor pe internationalul german, mizand pe dorinta fotbalistului de a parasi Signal Iduna Park. Conform informatiilor noastre, germanul considera ca Borussia Dortmund si-a pierdut foarte mult din potential dupa ce si-a pierdut an de an cei mai importanti jucatori in frunte cu Kagawa, Gotze si Lewandowski, dar se simte preocupat si de problemele financiare aparute din nou in curtea clubului din Bazinul Ruhr.

Interesant este ca fotbalistul nu-si doreste sa mearga la un alt club german, cu toate ca a fost in ultima vreme foarte des asimilat cu un transfer din vara la Bayern Munchen. Florentino Perez n-a oferit inca un raspuns concret agentului german, cerandu-i un timp de gandire de 24 de ore. Reus cere din cate se pare un contract pe cinci ani de zile si un salariu stagional de 5 milioane de euro. Madrilenii pot diminua din pretul fotbalistului si folosindu-se si de faptul ca Borussia nu a platit inca cele 7,5 milioane de euro pentru Nuri Sahin. Antrenorul Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp a negat chiar astazi posibilitatea ca Reus sa paraseasca vicecampioana Germaniei in aceasta vara.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap