Scrisoarea de adio a lui Angel di Maria

Angel di Maria s-a despartit oficial de Real Madrid printr-o scrisoare de adio pe care v-o oferim integral:

Dragi madridistas,

Perioada mea la Real Madrid a ajuns la sfârşit. E greu să reamintesc tot ce am trăit în câteva rânduri, însă am scis această scrisoare pentru a vă spune ceea ce simt în acest moment. În aceşti patru ani în care am avut onoarea de a purta tricoul blanco m-am sinţit mândru pentru tot ceea se s-a întâmplat şi pentru tot ceea ce am trăit alături de colegii mei.

Din păcate, acum este timpul să plec, însă vreau să fie clar că niciodată aceasta nu a fost dorinţa mea. Ca orice om care munceşte, mi-am dorit mereu să progresez. După ce am câştigat La Decima, am plecat la Campionatul Mondial cu speranţa de a primi un semn din partea direcţiunii Realului, un semn care nu a venit. S-au vorbit multe şi s-au spus multe minciuni. Au încercat mereu să-mi pună în spate decizia de a pleca, însă nu a fost aşa. Din păcate, nu sunt potrivit fotbalistic pentru o anumită persoană. Iar ceea ce am cerut eu a fost corect. Sunt multe lucruri pe care le preţuiesc şi multe dintre acestea nu au nimic de-a face cu banii. Sper să le găsesc la Manchester United, unul dintre cele mai mari cluburi din istoria fotbalului, alături de care sper să fac istorie.
Am avut norocul de a împărţi vestiarul cu fotbalişti fantastici, care au fost, în acelaşi timp, cei mai buni colegi. Cred că aceasta a fos cheia cuceririi La Decima. Vreau să cer scuze pentru momentele în care am greşit, pe terenul de joc sau în afara lui. Niciodată nu am avut intenţia de a jigni pe nimeni. Am luptat în acest tricou de fiecare dată, ca şi cum ar fi fost ultima. Au fost momente în care jocul mi-a ieşit, alteori nu, însă vă pot asigura că am dat mereu totul.

Vreau să mulţumesc Spaniei pentru tot ceea ce mi-a dat, mai ales pentru că fiica mea s-a născut aici. În mod special le mulţumesc celor de la spitalul Montepríncipe, oameni pe care îi voi purta mereu în inimă. Soţia mea, fiica mea şi eu le vom fi mereu recunoscători. Le mulţumesc, de asemenea, colegilor mei, care m-au susţinut mereu, în momentele bune şi mai puţin bune, membrilor corpului tehnic cu care am lucrat şi tuturor celor care muncesc în fiecare zi la club, cu care am păstrat o relaţie minunată.

Îmi doresc ca Real Madrid să aibă un sezon minunat şi să atingă ţintele pe care le vizează în fiecare an. Îmi rămâne în memorie acel moment din Supercupa Spaniei, în care am intrat pe teren şi am simţit dragostea imensă a fanilor. Vă mulţumesc din suflet. Încă mi se face pielea de găină. Nu se putea un gest de adio mai bun în ceea ce, din păcate, a fost ultima mea partidă la Real.

Hala Madrid! Pe curând!
Angel Di Maria

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap