Prima bomba a lui Florentino Perez: Pogba pe Santiago Bernabeu!?

Din informatiile primite in ultimele 24 de ore, Florentino Perez a decis sa acceseze una dintre pistele mai vechi in ceea ce priveste transferurile. Se pare ca sansele ca internationalul francez, Paul Pogba sa ajunga pe Santiago Bernabeu din vara anului viitor au crescut, desi la un moment dat, pareau aproape nule. Conform acelorasi informatii, duminica a avut loc o prima runda de discutii intre Juventus Torino si Real Madrid!

Desi italienii au amanat un raspuns concret, suma pe care Perez este pregatit sa o ofere pentru Pogba se apropie de cea pe care finalista Uefa Champions League si-o doreste. Interesant este ca Real Madrid a obtinut acordul lui Pogba printr-un intermediar al lui Jose Angel Sanchez, fara a discuta direct cu agentul fotbalistului, Mino Raiola. Acelasi intermediar ar incerca in aceste zile sa impace cele doua parti, pentru a facilita sosirea lui Pogba la Real Madrid.

Transferul lui Pogba nu doar ca il indeparteaza pe Verratti de Real Madrid, dar pare si o lovitura primita in plin de Carlo Ancelotti, antrenorul italian fiind cel care insista pentru achizitionarea internationalului “azzurrilor”. Vom reveni cu amanunte!

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap