Radamel Falcao la Real Madrid? Ce decizie au luat oficialii madrileni

Falcao

Radamel Falcao Garcia, atacantul columbian de la AS Monaco a fost oferit (din nou) Realului. Columbianul fusese refuzat prima data de Carlo Ancelotti in al doilea an al mandatului sau pe Santiago Bernabeu.

Acum, a venit randul lui Julen Lopetegui sa o faca. Tehnicianul spaniol i-a spus “nu” lui Falcao, propus prin intermediari gruparii de pe Concha Espina.

Real Madrid cauta un atacant care sa-l “dubleze” pe Karim Benzema si sa poata reprezenta o solutie de garantie pentru sezonul viitor. Dar acest atacant nu va fi Radamel Falcao. Columbianul a fost refuzat de Lopetegui, anunta Onda Cero.

“Real Madrid considera ca nu este momentul sa-l transfere pe Falcao. Toata lumea stie ca oficialii clubului sondeaza piata pentru a gasi o solutie ofensiva decenta, asa ca era firesc sa li se propuna pana la urma si Radamel Falcao, unul dintre atacantii inca bine cotati pe piata. Din ce in ce mai multi oameni vin cu solutii, dar Lopetegui se tine tare. Nu l-a luat in calcul pe Falcao, n-a acceptat sugestia si nici nu o va face” anunta sursa citata.

O saptamana pana la finalul perioadei de transferuri si Real Madrid nu si-a intarit lotul dupa plecarile lui Cristiano Ronaldo, Mateo Kovacic sau Theo Hernandez.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap