Raul: “Am nevoie de timp, inainte de a reveni la Real Madrid!”

Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Raul Gonzalez a facut cateva declaratii extrem de interesante. Redam mai jos cele mai interesante cuvinte adresate de marele Capitan blanco:

“Eu sunt putin ciudat, asta sunt eu. Eu i-am avut alaturi pe parintii mei, ceea ce m-a linistit. Sunt un tip, repet, ciudat. Nu-mi plac masinile scumpe, nici ceasurile. Imi place viata, cu ale sale mici detalii. Imi place sa trec prin viata natural, sa cunosc oameni sau visez. Imi place sa merg la cinematograf, sa urmaresc sport, sa fiu intre prieteni si sa bem o bere…Eu m-am regasit atunci cand eram tanar in Butragueno. Emilio iti putea placea sau nu ca fotbalist, dar toate mamele il vroiau drept ginere. Iar eu copil fiind, ca orice copil observam totul. Ii repetam gesturile, inceram sa ma comport ca el.

Cand am implinit 19 ani a trebuit sa fac o conferinta de presa ca sa dezmint ca am fost in oras sa beau ceva cu baietii. Am stat aici si v-am spus ca imi doresc sa fiu fotbalist. Criticile presei sunt prea dure, mai ales la adresa jucatorilor. Toata lumea are impresia ca trebuie sa stea in sala de gimnastica, sa munceasca sa nu zambeasca. Nu este asa, avem o viata, cu totii! Ma uitam la Cristiano…marcheaza 50 de goluri pe sezon, iar daca un meci sau doua consecutiv nu o face, e considerat un jucator in criza. Nu este normal.

Clubul trebuie sa dea un exemplu jucatorilor, Real Madrid este un club urias cu valori incredibile, jucatorii si antrenorii trebuie sa continuie in aceasta linie. Cine nu face fata, asta este…Pentru ca aceste linii trebuie bine marcate si conturate! Eu am trecut de mii de ori prin Barcelona cu Mamen si nimeni nu mi-a zis niciodata nimic rau. Ba chiar am fost tratati extraordinar. Am vazut ce a zis Pique, e ok, fiecare gandeste asa cum poate. Eu nu vreau raul Barcelonei, de fapt nu vreau raul nimanui, nu exista in structura mea acest aspect!

Stiu ca Real Madrid ma doreste din nou. Mi se spune ca vor sa ma impinga sa devin antrenor cat mai repede, nu stiu daca e asa. Eu am discutat cu cine trebuie, am nevoie de o perioada de liniste. E o perioada a vietii mele in care vreau sa ma ocup de proiectele mele fara a intampina niciun fel de presiune.” (sursa Vanity Fair)

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap