Real Madrid a refuzat prima oferta venita pentru Sergio Ramos: 47,5 milioane de euro de la United

Desi la inceput totul parea a fi o gluma, viitorul lui Sergio Ramos la Real Madrid devine tot mai incert. Mai ales ca din informatiile site-ului realmadrid.com.ro, pe adresa clubului Real Madrid a aparut prima oferta scrisa pentru internationalul spaniol.

Oferta pentru Sergio Ramos vine din partea englezilor de la Manchester United si se apropie de 50 de milioane de euro. Mai exact 47,5 milioane de euro plus variabile. Real Madrid a refuzat oferta gruparii de pe Old Trafford, insa motivul nu pare sa-l reprezinte suma oferita de “diavolii rosii” ci mai degraba maniera prin care United a decis sa inainteze aceasta oferta catre gruparea de pe Concha Espina.

Desi Real Madrid si Manchester United pastreaza o relatie foarte apropiata, prima oferta scrisa pentru Sergio Ramos nu a venit dupa discutii prealabile ci prin intermediul unui birou de avocatura care reprezinta clubul din Manchester, dar care isi are sediul in capitala Angliei. Asadar, oferta de 47,5 milioane de euro nu vine din partea unor oficiali ai gruparii engleze ci din partea unui birou de avocatura mandatat de vicepresedintele executiv, Ed Woodward.

Pe de alta parte, Florentino Perez (deranjat oricum de felul in care a procedat clubul englez) nu are de gand sa renunte la unul dintre jucatorii sai favoriti si din informatiile noastre, Real Madrid ar putea lua in calcul doar o oferta care sa se apropie de 70 de milioane de euro pentru vicecapitanul ei, o suma care il va transforma pe Sergio Ramos in cel mai scump fundas transferat vreodata in fotbalul international.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap