VIDEO | Real Madrid – AS Roma 2-1. Petrecere in rosu, cu Bale pe post de organizator

Real Madrid-Roma

Real Madrid-RomaReal Madrid a facut cea mai buna repriza din perioada de pregatire in amicalul cu AS Roma. O repetitie excelenta inaintea partidei din Supercupa Europei cu Real Madrid, partida (amanata initial din cauza conditiilor meteo) a oferit o formula de start foarte apropiata de ceea ce probabil vom vedea contra lui Atletico Madrid.

Keylor Navas, Carvajal, Nacho, Ramos, Reguilon, Kroos, Ceballos, Isco, Bale, Benzema si Asensio au fost cei unsprezece fotbalisti alesi de Julen Lopetegui pentru partida cu AS Roma. Toti, poate cu exceptia tanarului Reguilon (care aseara a iesit accidentat) au sanse mai sa inceapa duelul din Supercupa.

Madridul a fost excelent pe durata primelor 45 de minute. Cu Isco la conducerea jocului, cu un joc de pase excelent elaborat si cu un Gareth Bale fantastic in rol lider, Real Madrid a condus la pauza cu 2-0.

Primul gol s-a marcat repede, dupa o pauza exceptionala a lui Bale si o finalizare simpla a lui Marco Asensio, aflat la cel de-al treilea gol in pretemporada.

Galezul a trecut apoi la finalizare si a reusit un gol superb, la capatul unei actiuni personale. A fost a doua reusita pentru galez la International Champions Cup.

Dupa pauza, Julen Lopetegui a rulat si restul lotului de jucatori. 66% a fost posesia la finalul jocului pentru echipa noastra, in conditiile in care la un moment dat, ajunsese si la 73%. De 7 ori au tras madrilenii pe spatiul portii si de 15 ori in total, spre poarta. Keylor Navas a intervenit o singura data in fata atacantilor italieni, in timp ce Olsen si Mirante au avut nevoie de alte 5 interventii decisive. Brazilianul Vinicius n-a incheiat meciul fara cateva detalii de calitate.

La International Champions Cup, Rela Madrid a obtinut 2 victorii si o infrangere.

Despre autor

Tags: , , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap