Noul Real Madrid: cine preia rolul lui Cristiano la faze fixe?

Cristiano Ronaldo pare sa fie deja istorie pe Santiago Bernabeu. Fanii merengue isi fac planuri legate de sezonul viitor, in speranta ca Real Madrid va gasi formula ideala si fara legendarul sau numar 7. Se impune insa inainte de startul noului sezon competitional o discutie legata de fazele fixe si noii executanti de la Madrid. Cristiano indeplinea acest rol inca de la sosirea sa pe Bernabeu si a facut-o vreme de 8 ani excelent.

Loviturile libere

Pare clar ca loviturile libere de picior stang raman in sarcina lui Gareth Bale, un fotbalist care executa in stilul Cristiano Ronaldo si o face poate chiar mai periculos decat super starul lusitan.

Gareth Bale si loviturile sale incredibile

In discutile intra insa loviturile libere de picior drept, acolo unde favoritii par sa fie in acest moment Toni Kroos, Sergio Ramos, Isco si Marco Asensio.

Lovituri libere la antrenament Sergio Ramos

Toni Kroos si executia sa fantastica de la turneul final din Rusia

Daca loviturile libere de picior drept vor fi de la distanta mai mare, atunci Bale ar putea intra din nou in scena, chiar daca pozitia il dezavantajeaza putin.

Penalty-urile

Aici discutia este si mai aprinsa. Cristiano a fost executantul numarul 1 de penalty-uri la Madrid si rareori s-a intamplat sa ne dezamageasca.

De acum, Real Madrid va avea un alt executant. Karim Benzema, Gareth Bale si Sergio Ramos par sa fie principalii favoriti pentru a executa loviturile de la unsprezece metri din sezonul viitor. Este interesant de vazut pe cine va alege Julen Lopetegui, in contextul in care Sergio Ramos pare sa plece cu prima sansa, cel putin in acest moment. Ar fi o continuare a traditiei Fernando Hierro pentru Los Blancos.

Totodata, Bale si Benzema, fotbalisti ofensivi ai echipei, pastreaza sansele lor, iar permanetizarea galezului ca principal executant de penalty-uri din acest an n-ar trebui sa fie o surpriza ci mai degraba o predare de stacheta directa, de la Cristiano Ronaldo la succesorul sau.

Care este opinia ta? Cine ar trebui sa se ocupe de aceste faze fixe din sezonul viitor? Te asteptam in rubrica de comentarii cu o argumentatie si cu propuneri despre alte subiecte de discutie. Hala Madrid!

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap