Real Madrid – Athletic Bilbao, semifinala Supercupei Spaniei 2021

Turneul Supercupei Spaniei din 2021 debutează pentru echipa noastră cu semifinala contra echipei Athletic Bilbao, unul dintre adversarii de tradiție din campionatul intern. Echipele s-au întâlnit de 189 de ori dar niciodată în Supercupă. Ultimul meci a fost luna trecută în campionat, albii impunându-se cu 3 – 1 după un meci în care au jucat 75 de minute în superioritate numerică, datorată eliminării lui Raul Garcia (18 cartonașe galbene contra lui Real Madrid în carieră).

Athletic Bilbao are un antrenor nou, Marcelino, care l-a înlocuit pe Asier Garitano(antrenorul din decembrie) și care are faima de a face echipele să funcționeze imediat. Joacă în formula 4 – 4- 2, preferând contraatacul, și va juca probabil cu Inaki Williams și Raul Garcia în față ce vor presa constant defensiva noastră. Le lipsește un jucător crucial, Yuri Berchiche, dar l-au recuperat pe Yeray Álvarez. Vin după un meci pe care nu l-au putut susține contra echipei Atletico Madrid, deoarece avionul lor nu a putut ateriza pe Barajas. Nu au mai câștigat în fața echipei noastre în ultimele 11 meciuri .

De partea celalaltă, Real Madrid vine după un meci trist la Osasuna și fără să fi ajuns acasă ci zburând direct la Malaga. Nu pot juca Dani Carvajal și Rodrygo accidentați dar nici Luka Jovic plecat să facă vizita medicală ce precedă împrumutul la Eintracht Frankfurt. În caz că va juca astăzi, Eden Hazard ar fi la al 4-lea meci consecutiv pentru noi, o performanță în sine, și sperăm să ne aducă aminte de acel jucător pe care l-am transferat acum 2 ani.

Echipa de start pare să nu aibă multe surprize în apărare cu Courtois, Lucas Vasquez, Varane, Sergio Ramos și Mendy. La mijloc probabil se va miza pe un trio care ne-a adus multe victorii : Kroos – Casemiro – Modric iar în atac pare că va fi tripleta Eden Hazard – Benzema – Asensio.

Meciul va începe la ora 22.00 ora României și va fi transmis pe Digi Sport 2.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap