Real Madrid – Eibar, 3 aprilie 2021, Estadio Alfredo di Stefano

Real Madrid întâlnește astăzi de la ora 17.15 pe Eibar, o echipă aflată într-o formă destul de slabă, pe poziție de retrogradare, dar care are niște statistici destul de bune și oferă un joc ofensiv, cu presiune avansată și o posesie de 50% pe partidă în medie.

Victoria de astăzi este obligatorie în cazul în care echipa noastră dorește să-și păstreze șansele la titul iar dependența de Karim Benzema este din ce în ce mai mare, francezul marcând 8 goluri în ultimele 6 partide. Dacă înscrie și astăzi ar fi cea mai bună perioadă a sa de când se află la Real Madrid din acest punct de vedere.

În apărare Nacho este la 1 cartonaș galben de suspendare și acest fapt devine foarte important datorită faptului că următorul meci este acasă cu FC Barcelona iar Ramos este accidentat după cum știm. Rămâne de văzut dacă Zidane îl va introduce din start sau va miza pe Militao. În apărare este posibil să revină Odriozola iar Lucas Vasquez să fie avansat în linia de mijloc, Toni Kroos fiind abia revenit după o accidentare iar Luka Modric abia dispuntând 3 meciuri la Naționala Croației. În cazul în care nu va dori să riște, Zidane va alinia 11 clasic cu Courtois în poartă, Lucas, Varane, Nacho și Mendy. La mijloc crește probabilitatea ca Isco să fie titular, cu Casemiro și Modric ( sau Lucas ) iar în atac probabil vor juca Asensio, Benzema și Vini JR.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap