Știrile zilei despre Real Madrid – 2 aprilie 2021

2 aprilie este o zi foarte tristă în istoria lui Real Madrid, ziua în care a plecat la cer, în urmă cu 29 de ani, marele Juanito, legenda care a purtat numărul 7 și care a devenit un simbol al echipei noastre. Dăruirea sa exemplară și mai ales spiritul Juanito este ce a lăsat imensa legendă madrilenă iar galeria noastră scandează de fiecare dată, fără excepție, în minutul 7 al fiecărui meci, sub formă de omagiu, clasicul deja “Illa, illa, illa, Juanito Maravilla”

După vestea tristă că Sergio Ramos s-a accidentat și va lipsi la meciurile decisive cu Liverpool și Barcelona, iată că apar și vești mai bune. Eden Hazard și mai ales Toni Kroos au revenit astăzi la antrenamentele cu echipa și probabil vor fi în lotul pentru meciul de mâine contra lui Eibar ( sâmbătă 17.15 – Estadio Alfredo di Stefano ). Toni revenise de la convocarea cu naționala Germaniei cu o accidentare la aductori care nu i-a permis să-și ajute echipa dar, împreună cu fizioterapeuții echipei noastre, a reușit să se pună pe picioare și să fie disponibil mai repede decât se credea.

O altă veste bună este că Fede Valverde este posibil să fie disponibil pentru meciul de marți contra celor de la Liverpool, grăbindu-și astfel un pic revenirea. Rămâne de văzut cum va gestiona Zidane revenirea acestor jucători.

Tatăl și agentul lui Erling Haaland au fost ieri la Barcelona, unde au discutat cu Laporta, mișcare ce pare mai mult de imagine decât o mișcare serioasă având în vedere situația financiară dezastruasă a adversarilor. După vizita de acolo, cei 2 au ajuns cu un avion privat la Madrid, punând și mai tare pe jar presa spaniolă. Se spune că Florentino nu s-ar fi întâlnit cu cei 2 ci doar Miguel Angel Sachez și Juni Calafat, vizita fiind la cererea expresă a tatălui lui Erling care a dorit să viziteze Valdebebas, locul în care e foarte posibil să se antreneze din vară fiul său. Florentino Perez s-a ținut departe de acest circ orchestrat de Mino Raiola, negocierea lui principală fiind cu președintele Borussiei Dortmund cu care păstrează o relație extrem de cordială, evidențiată de multiplele împrumuturi de jucători dinspre Spania spre Germania.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap