Real Madrid – Granada, 23 decembrie 2020 – ora 20.45

Real Madrid înfruntă în această seară un adversar foarte dificil care joacă foarte bine în deplasare : Granada CF. Meciul de pe arena Alfredo di Stefano se anunță extrem de disputat, echipa noastră venind după 5 victorii consecutive dar în care a folosit un număr restrâns de jucători ( 14 ) și de aceea, în fiecare repriză secundă din ultimele 3 meciuri a scăzut semnificativ ritmul de joc.

Cum era de așteptat lipsește Luka Modric, titular în precedentele 5 meciuri și care are totuși 35 de ani. În meciul precedent a solicitat schimbarea în minutul 72 resimțind dureri musculare și nu a efectuat antrenamentele de dinaintea acestei întâlniri. Revin în lot însă Eden Hazard după o lungă absență, Isco după o accidentare ușoară și Vini JR. cu posibilitatea de a fi chiar titular.

Granada vine la Madrid după 3 victorii consecutive și bazându-se pe faptul că nu au primit gol în ultimele 4 partide. Se află momentan pe poziția a 6-a a clasamentului și pare în creștere de formă.

Echipa probabilă pentru diseară este : Curtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Kroos, Valverde, Casemiro, Lucas, Karim Benzema și Vini JR.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap