Real Madrid i-a trimis un ultimatum lui Khedira: “Prelungeşti sau rămâi pe bancă!”

Campion al lumii in Brazilia cu reprezentativa Germaniei, Sami Khedira s-a intors ieri la antrenamentele echipei Real Madrid. Situatia sa ramane una incerta, iar conform unor informatii de ultim moment, oficialii clubului blanco i-au trimis germanului un ultimatum in cursul zilei de ieri: “prelungesti sau ramai pe banca!”

Real Madrid i-a facut o oferta concreta internationalului german pentru a continua pe Santiago Bernabeu. Oferta clubului madrilen se ridica la 4 milioane de euro pe an, un salariu dublu fata decat incaseaza in prezent mijlocasul defensiv german. Khedira, care in principiu a cerut 8 milioane de euro pentru a-si prelungi sederea pe Santiago Bernabeu, cere acum 6.5 milioane de euro pe an, pretentii pe care Real Madrid nu se gandeste sa le onoreze.

Mai mult, oficialii madrileni au apelat la ultimatum pentru ca au aflat intentiile fotbalistului: Khedira vrea sa ramana inca un an la Real Madrid, apoi sa plece gratis in vara lui 2015 la Chelsea, acolo unde a ajuns din cate se pare la un acord cu Jose Mourinho, asa cum site-ul nostru v-a anuntat in exclusivitate in luna mai. Acordul cu Chelsea este si motivul pentru care Khedira a refuzat oferta celor de la Arsenal, cu care Real Madrid se intelesese pentru aproape 30 de milioane de euro.

Oficialii clubului Real Madrid i-au transmis ieri lui Khedira ca poate ramane la Real Madrid, dar va juca doar daca prelungeste contractul, in caz contrar fie se transfera (cel mai probabil la Arsenal, singura echipa care a facut o oferta concreta in aceasta vara) fie ramane pe banca de rezerve sau in afara lotului pentru restul contractului. Aceleasi surse din apropierea clubului sustin ca Real Madrid nu-i va aduce un inlocuitor lui Khedira, intrucat planurile antrenorului Carlo Ancelotti il includ pe Toni Kroos, Luka Modric, Illarramendi si Xabi Alonso pentru doua pozitii centrale fara aportul unui mijlocas defensiv de profil.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap