Real Madrid » incredere totala in Jesus Vallejo

Jesus Vallejo

Trei accidentari in trei luni au dat nastere discutiilor pe seama carierei sale la Real Madrid. Si totusi, Jesus Vallejo ramane in lotul primei echipe, ba chiar, spaniolii anunta ca fotbalistul se bucura in continuare de increderea totala a clubului.

Zidane, principalul sau sustinator

In februarie 2015, Real Madrid se interesa de Jesus Vallejo, pe atunci la Real Zaragoza. Interesul Madridului n-a fost deloc intamplator, iar Florentino Perez a aflat de Vallejo … de la Zinedine Zidane.

“Presi, va fi cel mai bun fundas spaniol in cativa ani, are tot!”. Zidane il dorea pe Vallejo pentru Castilla, convins fiind ca pustiul va creste rapid si bine. Castilla era insa doar o etapa in cariera lui Vallejo, cel putin din perspectiva antrenorului, Zinedine Zidane.

Capitan la Zaragoza si la nationala sub 19 a Spaniei, pustiul a ajuns in cele din urma la Madrid, care l-a imprumutat ulterior la Eintracht in Germania. Se spune ca imediat dupa primele jocuri, Bayern Munchen s-a interesat daca jucatorul e transferabil sau nu. Se mai spune ca Borussia Dortmund a facut o oferta de imprumut in vara pentru a-l avea pe Vallejo. Copilul a impresionat atat de mult in Bundesliga incat a fost inclus in echipa ideala a sezonului de catre jurnalistii ZDF.

La Madrid insa Vallejo a inceput prost. Trei accidentari in primele trei luni, la un an si ceva de la o alta accidentare grava pe care o suferise la Zaragoza si la jumatate de an de la cele patru leziuni suferite in Germania.

Vallejo e de aur. Real Madrid e convinsa de asta. Zidane e convins de asta. Iar increderea clubului in progesul fotbalistului este totala. Este unul dintre principalele motive pentru care Madridul l-a vandut pe Pepe si n-a adus nici macar acum in iarna un alt jucator. Jesus Vallejo se pregateste sa devina noul Sergio Ramos la Real Madrid. Important este sa-l tina picioarele!

Despre autor

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap