Real Madrid-Juventus 3-1. Asensio și Bale îi oferă primul succes lui Lopetegui

Real Madrid a castigat al doilea amical din era Julen Lopetegui la capatul unui meci mult mai bun decat acum cateva zile cu United.

Noua echipa a lui Cristiano Ronaldo (fara cateva piese de baza) a deschis scorul la International Champions Cup printr-un autogol al lui Dani Carvajal. Real Madrid a revenit si a restabilit egalitatea dupa un super gol marcat de Gareth Bale, a carui executie nu i-a dat nicio sansa lui Sczeczny.

Dupa pauza, Lopetegui a efectuat cateva modificari, iar doi dintre noii intrati, Vinicius si Asensio au creat faza golului doi finalizata de Asensio.

Acelasi Asensio a reusit dubla, marcand primele sale doua goluri la Real Madrid din postura de numar 9 fals, asa cum a fost trimis de antrenor in teren pentru primele 15-20 de minute din repriza a doua.

Impresii placute

Gareth Bale a reusit un golazo si a aratat ca poate fi un adevarat lider in noul Real Madrid. Galezul a mai avut o sansa de gol din lovitura libera, dar portarul juventinilor a intervenit si si-a salvat echipa. Detalii de buna calitate aratate de Dani Ceballos, la a doua partida de pregatire buna pe care o face in pretemporada.

In partea a doua, Asensio a iesit in evidenta prin golurile marcate si tanarul portar ucrainian Andrey Lunin prin doua interventii remarcabile. Impresie buna si dinspre Vinicius, caruia ii lipseste parca doar putina experienta si ceva din tupeul lui Neymar pentru a arata a fotbalist de prima echipa. In rest calitate cat incape si dezechilbru extraordinar pe care il poate produce.

O surpriza placuta a oferit-o Reguilon, canteranul folosit ca fundas stanga de Lopetegui si care a avut cateva incursiuni interesante in atac, un sut foarte periculos si interventii bune pe faza defensiva. Odriozola, fundasul dreapta transferat de la Real Sociedad, pare ca joaca la Real Madrid de cativa ani. Ofera calitate tehnica, ambitie, plasament bun si are o contributie ofensiva evidenta. Al doilea joc foarte bun pentru Alvaro.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap