S-a rupt pactul! Theo Hernandez 5 ani la Real Madrid

Real Madrid a castigat batalia cu FC Barcelona pentru semnatura talentatului fundas stanga de la Atletico Madrid, Theo Hernandez, anunta cotidianul AS. Jucatorul va semna pe 5 ani cu Real Madrid si va incasa un salariu de 3.5 milioane de euro pe an, dupa ce a insistat pe langa agentul sau, Manuel Garcia Quillon pentru a-si respecta cuvantul dat Madridului.

Miercuri 26 aprilie, emisarii clubului FC Barcelona s-au intalnit la Soria cu impresarul Manuel Garcia Quillon pentru a transmite oferta blaugrana. Theo a refuzat-o insa tinand sa-si respecte cuvantul dat lui Florentino Perez.

Pentru transferul lui Theo, Atletico Madrid va incasa 24 de milioane de euro, adica atat cat reprezinta clauza de reziliere a contractului lui Hernandez, jucator cu prestatii exceptionale in tricoul lui Deportivo Alaves. Mutarea inseamna ca pactul de neagresiune dintre Real Madrid si Atletico Madrid este in acest moment rupt. Conform presei spaniole, Florentino Perez a renuntat la diplomatie dupa discutiile din ultimele saptamani cu Raul Gonzalez, viitorul sau consilier personal. Aceleasi surse afirma ca jucatorul ar fi efectuat deja primele teste la Clinica Sanitas La Moraleja.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap