Seara de Champions League: Real Madrid vs Borussia Dortmund

Real-Madrid-vs-Borussia-Dortmund

Real Madrid infrunta in aceasta seara in ultimul meci al grupei din Uefa Champions League, Borussia Dortmund. Echipa antrenata de Peter Bosz nu traverseaza un moment prea placut si n-a castigat niciun meci in actuala editie de UCL, dar vine la Madrid cu ambitii mari: “Bernabeu este exact stadionul de care aveam nevoie acum” a explicat ieri, capitanul Schmelzer.

BvB vine diseara fara Reus si Gotze, dar il are in prim plan pe Aubameyang, despre care AS scrie “ca participa la un nou casting”. Gabonezul isi doreste cu ardoare sa joace la Real Madrid si nu se mai afla in cele mai bune relatii cu oficialii germani. Este un marcator excelent si are calitatea de a juca la Real Madrid, dar pare foarte dificil de adus, tinand cont ce nemtii solicita peste 50 de milioane de euro pentru el. O suma nefiresc de mare tinand cont de context si varsta, dar probabil apropiata de valoarea jucatorului.

Madridul pe de alta parte este condamnata la locul doi in aceasta grupa. Zidane va schimba putin lucrurile din mers in acest meci, iar Mateo Kovacic va ocupa un post de titular la mijlocul terenului. Varane va fi probabil odihnit, in timp ce suspendatii in campionat Ramos si Casemiro vor fi aproape sigur titular. Asensio revine dupa o accidentare si ar putea fi inclus in formula de start, in timp ce Theo, Ceballos si Mayoral isi asteapta si ei sansa lor.

Cine nu va lipsi in mod cert este Cristiano. Portughezul, care nu traverseaza cea mai buna perioada in campionat are 8 goluri in Champions League, competitia in care este golgeter si in acest sezon. Ronaldo este altul in Europa, iar acest aspect se vede.

La germani lipsesc Zagadou, Piszczek, Durm, Reus, Gotze, Rode, Castro, Philipp si Toljan, in timp ce la madrileni absenti sunt doar Bale si Dani Carvajal. Cele doua formatii pentru diseara ar putea arata astfel:

Partida care va incepe la ora 21:45 va fi arbitrata de centralul ceh, Pavel Kralovec.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap