Un atacant rus pe Bernabeu » Fyodor Smolov a fost propus la Real Madrid

Fyodor Smolov

Colegul meu Angelito v-a propus ieri un Top 10 atacanti ieftini si buni pe care Realul ar putea sa-i transfere in iarna. Pe aceasta lista nu se regaseste un nume foarte interesant, dar care probabil nu va spune mare lucru, desi … se aude ca figureaza pe lista oficialilor merengue.

Internationalul rus, Fyodor Smolov de la Krasnodar ar fi fost propus, sustine MARCA, oficialilor lui Real Madrid, care sunt in cautarea unui atacant pentru aceasta perioada de mercato din iarna.

Fyodor Mikhailovich Smolov are 27 de ani, masoara 1.87 de centimetri si are 28 de selectii in nationala Rusiei, pentru care a marcat 1 1goluri. Foarte probabil va fi atacantul titular al tarii gazda de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Din 2015, Smolov joaca la Krasnodar unde a marcat de 48 de ori in 64 de meciuri jucate doar in campionat. Pentru nationala Rusiei, Smolov a inscris “o dubla” impotriva Spaniei in urma cu putin timp. Vezi golurile, mai jos:

“Daca as avea sansa? As juca gratis pentru Real Madrid!”

“Am fost urmarit de Real Madrid pe vremea cand aveam 18 ani. De regula jucatorii care se afla pe o astfel de lista la un club atat de mare sunt urmariti si pe parcursul carierei lor. Probabil ca dupa cele doua goluri marcate in poarta Spaniei, lista a subliniat si numele meu” a marturisit Fyodor pentru Sport-Express.

Atacantul lui Krasnodar marturiseste ca n-ar avea nevoie de niciun ban pentru a juca la Madrid: “Daca mi s-ar ivi posibilitatea asta as accepta sa joc gratis pentru Rel Madrid. As semna pe loc, fara ca Realul sa-mi ofere vreun ban” a explicat Smolov intr-o declaratie facuta pentru aceeasi sursa, Sport-Express.

Considerat in urma cu 10 ani unul dintre marile talente ale fotbalului din Rusia, Fyodor Smolov are o singura experienta in afara tarii, la Feyenoord unde nu a convins. Are in schimb 25 de goluri marcate la nivel international pentru nationalele Rusiei de tineret (under 21) si seniori. Este un atacant puternic, cu un excelent simt al portii. Fostul selectioner al Rusiei, Fabio Capello se spune ca i l-a propus lui Florentino, considerand ca Smolov poate acoperi pentru macar sase luni golul din ofensiva merengue.

Fyodor este o personalitate in tara sa dupa casatoria si divortul de frumoasa actrita si manechin, Victoria Lopyreva. De mentionat ca atacantul a fost dorit in aceasta vara de West Ham United, Borussia Dortmund si Olympique Marseille. Ce poate Smolov puteti sa analizati si prin intermediul acestui clip

Despre autor

Tags: , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap