Seara in care s-a indreptat eroarea

Acum cativa ani, sa fi fost 3 sau 4, nu mai stiu exact, cand am vazut ca se aduna atatea Ligi ale Campionilor ca nu le mai tin minte, am hotarat sa imi fac cate un tricou personalizat din fiecare sezon castigator de UCL. Tot asa, ca un reminder, mi-am zis sa pun pe spate numele celui care a contribuit cel mai mult la respectivul trofeu.

Asa am Ramos Decima, voiam, dar nu am apucat, Dumnezeu stia ceva, Bale 11, Cristiano 33/12 ( ca am luat si titlul atunci) si Zidane 13.

Ca un omagiu pentru omul pe care eu il iubesc cel mai mult din istoria clubului astuia, la egalitate cu Guti, am facut si unul cu Florentino, pe care l-am numerotat cu 6. Eram convins ca are 6 UCL 🙂 Abia dupa ce l-am primit, mi-a atras atentia Bogdan ca avea doar 5, la momentul respectiv. Mi-a parut rau, dar am zis “lasa, ca o ia curand si pe a 6a” . Iata ca in seara asta, m-a rezolvat, pot sa ies si eu in lume 🙂

Am vazut meciul de azi cu 13 prieteni, chiar ne-am bucurat ca la inceputul meciului eram 14 baieti. Semn bun. Am vazut acest meci mai linistit decat orice finala, eram (si eu si majoritatea celorlalti) convinsi ca vom castiga.

Ceilalti pot sa planga cat vor, pot sa se consoleze cat vor, mai ales ca deja au experienta. Au scuze pregatite in fiecare an. Daca nu sunt arbitrii, e traseul, norocul, vantul, ploaia, Varsatorul in al treilea patrar, Luna in Capricorn, orice scuza va ajuta sa dormiti noaptea. Intre timp, noi adunam trofee 🙂

Cea mai interesanta chestie din seara asta mi s-a parut o povestioara spusa de unul dintre noi, Alex. El zicea ca avea undeva o discutie cu un alt fan Real Madrid despre o faza care se intamplase la o finala UCL. Ei doi se contraziceau “era la a 11a, ba nu, ba, era la a 12-a, ca il aveam pe X, ba nu, ca s-a intamplat Y inainte…sau era la a 13a?!” In timpul asta, un al treilea prieten al lor se uita urat la cei doi : “baim sunteti nesimtiti? voi nu mai stiti la care finala castigata erati si noi nu am mai jucat una de X ani?”

Partea intersanta nu e numai asta, ci faptul ca noi am incheiat seara exact la fel. Am avut o controversa, pe care eu am pierdut-o, nu mi-e rusine sa recunosc, daca jucatorul Casemiro era la Decima sau nu. Apoi am inceput un periplu de amintiri intre 10,11,12,13 si de acum 14. Nu mai stim unde am vazut finalele, in ce locuri, cu cine eram, ce jucatori aveam. Si nu vorbim de finale de acum 30 ani, iar noi nu suntem oameni de 70 ani. Nu vorbim de amintiri care s-au intamplat intr-o viata de om sau macar intr-o generatie.

Noi vorbim de o perioada de 8-10 ani, in care echipa asta a castigat 5 UCL!

Voi va dati seama ce norocosi suntem si cu ce echipa GRANDIOASA tinem?

Daca da, hai, vreau sa va aud pana aici : CAMPEONEEEES, CAMPEONEEEES, OLEEE, OLEEE, OLEEE!

Despre autor

sanbk2002

sanbk2002

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap