Sergio Ramos a ingenuncheat in fata fanilor de pe Bernabeu

“Acum ca am castigat La Decima, pot muri linistit!” a anuntat Sergio Ramos imediat dupa finalul partidei de la Lisabona. Omul care a contat enorm in acest parcurs al Madridului spre trofeul Ligii Campionilor a facut deliciul tuturor fanilor odata cu fluierul final al partidei de pe Da Luz. Ajuns in Cibeles alaturi de coechipierii, vicecapitanul a dat tonul scandarilor anti Atletico Madrid, pentru ca apoi sa coordoneze fanii sa cante numele colegilor sai Iker Casillas si Cristiano Ronaldo.

La sediul central al Primariei din Madrid, Ramos a oprit desfasurarea evenimentelor pentru ca s-a intors din drum cu La Decima in brate, pentru a onora rugamintea unei mame pentru o poza. Acesteia nu i se permisese sa intre in sediul primariei alaturi de fiul ei bolnav, iar Sergio s-a vazut nevoit sa iasa afara cu La Decima pentru poza vietii pentru pustiul respectiv.

Pe Bernabeu, in momentul prezentarii sale, Ramos a ingenuncheat in fata fanilor blanco in semn de respect, iar in momentul discursului oficial a dedidcat La Decima, Pitinei, sotia presedintelui Florentino Perez, decedata in urma cu un an si jumatate. La discursul sustinut pe stadion, Ramos a trezit din nou urale intre fani: “Nu vreau decat sa va multumesc ca am ocazia deosebita de a imbraca acest tricou al Realului, cea mai buna echipa din lume. Inca de cand am venit aici, am simtit dragostea voastra si va multumesc mult pentru sprijinul vostru. Imi doresc foarte mult sa ma pot retrage din fotbal de la Real Madrid!”a anuntat vicecapitanul blanco.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap