Sergio Ramos – tot mai aproape să semneze prelungirea contractului cu Real Madrid

Relația contractuală dintre căpitanul Sergio Ramos și Real Madrid pare să treacă de la *aproape imposibilă* la *probabilă* din mai multe motive. În ultima vreme se pare că Ramos a reevaluat propunerea clubului și pare să fie partizanul unei continuări a poveștii sale la Madrid.

Motivele acestei schimbări ar fi, nu neapărat în această ordine, dar fiecare aducându-și partea de influență, rezultatele echipei fără el, lipsa ofertelor mai bune, David Alaba și Pilar Rubio. Realul are în acest moment 5 victorii consecutive în absența căpitanului, lucru greu de crezut cu câteva luni în urmă. Apărarea a făcut minuni în ultima perioadă, jucători ca Varane și Nacho ridicându-și foarte mult nivelul, astfel că în ultimele 4 meciuri echipa nu a luat gol și a suferit puține ocazii de poartă ale adversarilor. În același timp, venirea lui Alaba pare din ce în ce mai aproape, austriacul recunoscând că ia lecții de spaniolă și fiind știut faptul că dorința lui a fost totdeauna să joace la Real Madrid.

Florentino și-a jucat foarte bine cartea în momentul în care l-a lăsat pe Sergio să asculte alte oferte de la alte cluburi. Aceste oferte au fost doar vehiculate de presă, de multe ori fiind date acesteia de către fratele și impresarul lui Sergio, Rene Ramos. În momentul în care acestea au trebuit să fie făcute concret, în această perioadă de incertitudine cu privire la revenirea spectatorilor pe stadioane în acest sezon, acestea nu au venit sau au fost diferite de cele inițiale.

Dar poate cel mai important motiv dintre toate este soția căpitanului, vedeta TV Pilar Rubio. Aceasta se pare că l-ar fi informat pe Sergio că proiectele sale tv nu i-ar permite mutarea în altă țară, cel puțin nu în următorii 2 ani, iar perspectivele unei plecări singur, într-o țară străină și la distanță mare de familie, cântăresc extrem de greu în luarea unei atare decizii. Familia Ramos și-a schimbat de curând și locuința cu una ultra luxoasă unde familia se simte extrem de bine.

Considerați că e bine să rămână Sergio Ramos sau trebuie să plece și adus altcineva iar dacă da, pe cine?

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap