Spartanul ne spune ADIO: Scrisoarea emotionanta a lui Jose Mourinho pentru Alvaro Arbeloa

Jose Mourinho a facut un gest pe care il face foarte rar. A ales sa se desparta de Alvaro Arbeloa printr-o scrisoare transmisa cotidianului MARCA intr-un moment in care “Spartanul” a anuntat ca meciul cu Valencia va fi probabil ultimul sau joc la Real Madrid. Va invitam sa cititi randurile adresate de Mourinho lui Alvaro Arbeloa:

“Arbeloa este un prieten, nu este doar un fotbalist pentru mine. Pentru ce motiv se transforma un jucator intr-un prieten? Prin faptul ca a fost mereu un exemplu de pasiune pentru profesia sa, prin faptul ca si-a demonstrat mereu iubirea fata de clubul sau, prin faptul ca a fost mereu un fotbalist dedicat muncii si obiectivelor sale, prin modestia si onoarea pe care si-a pastrat-o in relatia cu noi toti.

In istoria impresionanta A CLUBULUI NOSTRU, au trecut foarte multi fotbalisti uriasi, unii dintre cei mai mari. Arbeloa nu face parte dintre aceste nume, dar este fara indoiala unul dintre fotbalistii care au dat Realului totul, la fel si fanilor, antrenorilor sai si tuturor coechipierilor. Arbeloa a dat tot ceea ce a avut si n-a avut!

Eu, pentru Arbeloa am doar cuvinte de multumire si recunostinta. In cei 16 ani de antrenorat, pot spune cu certitudine ca Alvaro Arbeloa este pe podiumul jucatorilor cu care am avut onoarea sa colaborez. Un fotbalist bun si un om exceptional”

Jose Mourinho

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap