VIDEO: Real Madrid – Manchester City in imagini inedite

Real Madrid-Manchester City a fost un meci in care madrilenii au demonstrat curaj, atitudine si entuziasm. Imaginile surprinse de cei de la El Chiringuito vorbesc de la sine despre cum s-a trait pe gazon mansa retur a semifinalei Ligii Campionilor. Inainte, in timpul si dupa fluierul de final al meciului, Los Blancos au trait totul la intensitate maxima.

Cum a trait Zidane meciul?

Cel mai important meci al lui Zidane pe banca tehnica a Madridul a fost trait de tehnicianul francez intr-o maniera impresionanta. Din Zidane nu au transpirat emotiile, si-a incurajat in permanenta jucatorii, a comunicat verbal si non-verbal cu ei si s-a manifestat mult mai zgomotos la faulturile nesanctionate decat la golul victoriei. Antrenorul care avea sa conduca Madridul spre finala Ligii Campionilor in seara de 4 mai a trasat primele semnale inca din start asupra tacticii sale: echipa sa trebuie sa joace cat mai sus, cat mai departe de poarta lui Navas. “Fuera, Fuera” s-a auzit in repetate randuri din glasul lui Zizou, la fel si repetitivul “toque, toque”. Imaginile vorbesc de la sine. Asa a trait Zidane meciul cu Manchester City

Cristiano Ronaldo si-a asumat rolul de lider

Multi au spus despre Cristiano ca nu este facut sa fie capitan la Madrid. In imaginile de mai jos surprinse de cei de la El Chiringuito, Ronaldo isi arata partile puternice de lider. Portughezul a iesit primul la incalzire in ovatiile publicului, a discutat cu mai tinerii Jese si Isco, si-a indemnat colegii mereu sa caute atitudine, pasiune, dorinta si le-a transmis pe tunelul de la vestiar sau la sedinta tehnica dinaintea meciului ideea de “spirit pozitiv”. Mai mult, Cristiano a fost liderul sedintei tehnice de pe gazon, o sedinta “condusa” de regula de Capitanul Sergio Ramos.

Asa s-au motivat jucatorii blanco inainte de duelul cu City

Un astfel de meci, cu o asemenea incarcatura a atras din partea tuturor jucatorilor madrileni o stare de spirit de razboi. Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo sau Pepe, liderii incontestabili ai vestiarului au fost cei care au dat tonul optimismului si ambitiei jucatorilor blanco. Isco sau Dani Carvajal au avut si ei un cuvant de spus. Va lasam sa urmariti in imaginile de mai jos felul in care s-au motivat elevii lui Zidane inainte de duelul cu Manchester City.

Canteranii s-au strans inainte de meci pentru a sprijini echipa mare!

Inainte de plecarea echipei catre stadion, jucatorii merengue au primit un sprijin important din partea pustilor din Cantera. Fiecare jucator al primei echipe si antrenorul Zinedine Zidane au fost salutati si incurajati de mai tinerii colegi din club. Imaginile impresionante, mai jos.

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap