Știrile zilei – 26 martie 2021

Știrea zilei este fără îndoială revenirea lui Dani Carvajal, titularul de drept al postului de fundaș dreapta din echipa noastră. La o lună și jumătate după ultima accidentare, Dani revine pe teren după o săptămână de antrenamente unde a combinat lucrul la sală cu exercițiile ușoare pe teren. După a 4-a accidentare din acest sezon, pauza competițională datorată meciurilor echipelor naționale era momentul în care se spera revenirea spaniolului și chiar așa s-a întâmplat. După ce a putut disputa doar 203 minute în total în acest sezon, revenirea lui are loc într-un moment foarte important al sezonului. Pentru meciul cu Eibar se pare că nu va fi suficient pregătit, poate doar pentru câteva minute pe final, dar se speră ca revenirea lui să fie pentru o perioadă de joc mai lungă pe 6 aprilie contra celor de la Liverpool și poate chiar titular în meciul de acasă cu Barcelona.

Despre ceilalți accidentați nu sunt noutăți, Valverde, Hazard și Kroos au continuat procesul de revenire ușoară după accidentări iar Lucas Vasquez s-a antrenat mai mult în sală, încercând un reset pentru importanta perioadă ce va urma.

Următorul antrenament va avea loc luni de la ora 17.30 ora locală.

Există o posibilitate interesantă pentru Real Madrid, cea de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo, dar doar pe o perioadă de 1 an. În acest caz, taxele pe care ar trebui să le plătească acesta statului spaniol ar fi doar 19% pe venituri, nefiind rezident, pe când, dacă ar fi pe o perioadă mai lungă ar trebui să fie 50%. În același timp, drepturile sale de imagine, obținute în altă țară, nu ar putea fi taxate în Spania, din cauza lipsei rezidenței. Această operațiune ar putea asigura o punte între momentul optim de transfer ale celor 2 ținte importante, Killian Mbappe al cărui contract expiră în 2022 cât și a lui Erling Haaland care va avea o clauză de 75 de mil de Eur începând cu 2022.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap