Știrile zilei despre Real Madrid – 10 martie 2021 -UPDATE

Sergio Ramos și Eden Hazard continuă antrenamentele ușoare fiind aproape de revenirea la antrenamentele cu echipa. Căpitanul este într-o formă fizică foarte bună și va fi probabil în lot la meciul următor de sâmbătă cu Elche. Hazard însă, accidentat de pe 3 februarie și despre care se credea că va reveni dupa 1 lună, va mai sta măcar încă o săptămână, el făcând antrenamente ușoare și evaluând în fiecare zi starea de sănătate. Se speră că va reveni în lot la meciul cu Atalanta.

Rafael Varane se gândește foarte serios să încerce un alt proiect sportiv, cel mai probabil în Premier League, cei de la Manchester United încercând să-l convingă să semneze cu ei în această vară. Pe de altă parte, Real Madrid speră să-l poată convinge pe Rafa să rămână tot cu un proiect sportiv pentru sezonul viitor când se speră să vină francezul Mbappe. Varane are contract până în 2022 și, dacă nu va semna prelungirea, va forța clubul să asculte oferte pentru el. Valoarea de piață este de 70 de milioane de Euro, o sumă corectă pentru un campion mondial, căpitan al naționalei Franței și aflat la o vârstă ( 28 de ani ) la care încă poate garanta măcar 5 ani la cel mai înalt nivel.

Jurnaliștii spanioli consideră că venirea lui Mbappe la Madrid ar fi o bombă cu ceas în vestiarul campioanei, aflată într-un proces de negociere cu lotul în vederea reducerii salariilor cu 10% pentru toți. Salariul de 36 de milioane de Eur net cerut de francez ar putea fi o mare problemă în această negociere iar o eventuală prestație mai slabă a acestuia ar putea declanșa o reacție vehementă a colegilor.

Haaland pare poarta de intrare a lui Mino Raiola într-o relație cu Real Madrid iar acesta este foarte interesat de aducerea lui în capitala Spaniei. Rămâne de discutat suma de transfer și comisionul lui dar se pare că intenția începerii unei colaborări este foarte tentantă pentru Mino. Expunerea mediatică de care ar avea parte Haaland aici ar fi o mină de aur și ambele părți ar beneficia de multe avantaje. Să sperăm că se va concretiza mutarea în această vară.

Hala Madrid!

UPDATE Și Hazard s-a antrenat astăzi cu echipa în ritm normal!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap