Știrile zilei despre Real Madrid – 17 februarie 2021

Inaugurăm astăzi o nouă rubrică despre Real Madrid cu știrile zilei :

  • Real Madrid este campioana accidentărilor în acest sezon, având deja 40, majoritatea musculare, în acest moment fiind capabilă să alinieze doar 11 jucători din prima echipă pentru meciul următor cu Valladolid. Spre comparație, rivalele noastre au suferit 15 accidentări ATM și respectiv 25 BCN.
  • David Alaba a ieșit ieri într-o conferință de presă în care a anunțat ce se știa de mult, că pleacă de la Bayern după 13 ani și că-și dorește un proiect nou. Din răspunsurile date se pare că destinația finală va fi Real Madrid care este în acest moment în pole position. Se spune că ar avea o înțelegere verbală cu Florentino Perez pentru un contract pe 5 ani cu un salariu anual de 12Mil Eur net și la care se discută încă bonusul de transfer ( venind gratis solicită o indemnizație personală) cât și comisionul agentului său.

  • Killian Mbappe a făcut un meci extraordinar aseară în Liga Campionilor, marcând 3 goluri chiar pe terenul maximei noastre rivale. Aceasta este o presiune suplimentară pe umerii președintelui, deoarece majoritatea suporterilor îl doresc și mai mult decât o făceau ieri la aceeași oră. De asemenea, e greu de crezut că PSG mai vede cu ochi buni înlocuirea lui Mbappe cu Messi după o așa prestație iar, dacă totuși vor fi nevoiți să-l vândă, prețul lui probabil tocmai a crescut cu minim 20 de milioane.
  • Erling Haaland pare în acest moment tot mai aproape de noi, clubul Borussia Dortmund fiind nevoită să vândă jucători în acest moment de criză financiară și sportivă. Relațiile foarte bune dintre cele două cluburi par să ofere întâietate unei oferte de la Real în fața altor oferte similare. Prezența lui Odegaard la club din sezonul viitor adaugă un plus în aceste negocieri. De asemenea, prețul mult mai mic decât cel al francezului Mbappe ar putea fi un plus.
  • Accidentarea lui Dani Carvajal se pare că va fi de durată, putând ajunge chiar și la 2 luni. Vestea bună este că Eden Hazard a redus din perioada de accidentare, el făcând antrenamente ușoare deja și slăbind 4kg, conform presei din Spania.
  • Alte 3 vești bune sunt în ordine : Rodrygo și Valverde au reluat și ei antrenamentele ușoare, brazilianul urmând să revină inițial la începutul lui aprilie, se speră să reducă măcar cu 2 săptămâni și să fie disponibil de la mijlocul lui martie. Fede s-a accidentat pe 22 ianuarie, la momentul acela discutându-se de 10 – 12 zile dar se pare că se prelungește perioada cu încă 2 săptămâni. Se speră revenirea lui la începutul lui martie. A treia veste bună este prezența lui Eder Militao pe teren la un antrenament ușor iar datorită faptului că accidentarea lui nu este chiar atât de gravă, se speră revenirea lui în lot în 10 zile.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap