Știrile zilei despre Real Madrid- 19 Martie 2021

Astăzi se va face tragerea la sorți pentru traseul spre finala Ligii Campionilor de la Istanbul iar evenimentul principal al zilei va fi transmis în direct pe Eurosport de la ora 13. Echipa noastră se află după 3 ani în primele cele mai bune 8 echipe din Europa. Nu există excepții la această tragere, echipele din aceeași țară putând să joace între ele.

Pentru moment, Eden Hazard nu se va opera la gleznă, conform dorinței clubului și contrar dorinței echipei naționale a Belgiei, optând pentru un tratament conservator cu care se speră să fie apt 100% în 4 – 5 săptămâni. Hazard a putut juca doar 14 meciuri în acest sezon iar recordul său este de 5 meciuri consecutive, niciunul complet. Se spune că placa introdusă în gleznă i-a schimbat stilul de alergare și presiunile care se pun pe anumite grupe de mușchi iar de aici au apărut multele accidentări. Oricum ar fi și orice soluție s-ar putea găsi, aceasta trebuie să se întâmple repede deoarece toată lumea și-a pierdut răbdarea cu Hazard la Madrid. Incredibil rămâne faptul că, deși are 2 sezoane la Madrid, Eden nu a jucat niciun Clasico și nu-l va juca pe cel de pe 10 aprilie.

Contractul lui Lucas Vasquez expiră în vară iar discuțiile pentru prelungirea acestuia nu dau rezultate. Clubul oferă un contract pe 3 ani cu 10% reducere a salariului dar Lucas refuză această variantă și așteaptă oferte de la alte cluburi. În același timp, Real Madrid s-a orientat către Jorge De Frutos, un jucător trecut pe la Castillia și care în vară a fost vândut la Levante pentru 5 milioane de Euro însă s-a păstrat 50% din valoarea de revânzare și un drept de preempțiune asupra sa. În vârstă de 24 de ani, Jorge de Frutos a jucat 26 din cele 27 partide din campionat ale lui Levante și are 3 goluri și 8 pase decisive.

Marcelo Vieira poate reveni în primul 11 la partida de sâmbătă cu Celta Vigo, formula cu 3 fundași centrali și cu 2 extreme care să facă toată banda îl avantajează.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap