Tragere la sorți în sferturile Ligii Campionilor – pronostic

Tabloul sferturilor de finală din acest sezon în Liga Campionilor a fost finalizat aseară iar Real Madrid este singura reprezentantă a Spaniei rămasă în cursă. Alături de noi se mai află 2 echipe din Germania, Bayer Munchen și Borussia Dortmund, 3 din Anglia, Liverpool, Manchester City și Chelsea Londra, cât și câte o echipă din Franța, Paris Saint Germain, și una din Portugalia, F.C. Porto. Conform noului sistem, astăzi se va trage la sorți tot parcursul până în finală, sferturile și semifinalele. Sferturile vor avea loc în datele de 6,7, 13 și 14 aprilie, semifinalele urmând să se dispute în 27 și 28 aprilie, cu returul pe 4 și 5 mai.

Tragerea la sorți va avea loc vineri, 19 martie la ora 13 la Nyon.

Real Madrid speră să evite 2 dintre cele 3 echipe ce par cele mai în formă în acest moment, Manchester City și Bayer Munchen, și ar prefera să înfrunte pe FC Porto, echipa la care joacă fostul nostru apărător Pepe, sau pe Borussia Dortmund, ocazie cu care ar putea să-l aibă în față pe cel pe care vor să-l transfere în această vară, Erling Haaland.

Am dori să știm și preferințele voastre pentru o tragere la sorți și încercăm și un pronostic de împerechere, cu semifinale jucate în ordine 1 – 2, 3 – 4 :

Real Madrid – FC Porto

Manchester City – Liverpool

Bayer Munchen – Chelsea

PSG – Borussia Dortmund

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap