UPDATE! Știrile zilei despre Real Madrid – 21 feb 2022

Dragi madrileni, după o lungă perioadă de absență, revenim cu activitatea pe site și cu știrile legate de Real Madrid. Prima știre ar fi că noul antrenor este Carlo Ancelotti și Zinedine Zidane într-adevăr a părăsit echipa 🙂

Victorie foarte importantă pentru ai noștri pe Bernabeu, 3 – 0 cu Deportivo Alaves, după un meci cu 2 reprize contrastante, prima în care părea că încă suntem apăsați de înfrângerea cu PSG, iar a doua repriză cu Sparkle of the Match – Marco Asensio – în rol de diavol și apoi Înger. Marco a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest campionat cu un șut din colțul careului de 16 m, specialitatea casei deja. Golul 2 a fost o combinație de Playstation între cei 3 din față, finalizată de Vini JR cu o execuție de vârf central autentic, o veste foarte bună în vederea încercării de a întoarce scorul contra francezilor cât și în vederea menținerii poziției în La Liga. Golul 3 marcat din penalty de către Karim, lovitură de la 11 m obținută de Rodrygo Goes la capătul unei curse în dribling spre careul advers.

În aceeași etapă, adversara noastră directă în lupta pentru La Liga a făcut doar egal în deplasare cu Espanyol, astfel încât diferența după 25 de meciuri disputate este de 6 puncte între cele 2 echipe.

Trecând la basket, Real Madrid Baloncesto a pierdut finala Cupei Spaniei în fața adversarilor catalani, meci pe care l-au pornit foarte bine dar în care mici erori pe final au făcut ca trofeul să meargă pe plajă și nu în vitrina noastră, unde-i era locul. Continuăm lupta pentru celelalte 2 trofee, cele mai importante, Liga Endessa și Euroliga.

La capitolul zvonuri putem nota faptul că o publicație engleză afirmă că cei din conducerea clubului i-ar fi dat un ultimatul lui Killian Mbappe să accepte oferta de a veni în acest an, orice întârziere punând capăt visului francezului de a juca la Real Madrid. Nu se știe dacă acest lucru este adevărat însă posibilitatea de a semna cu francezul în această vară este foarte mare și șefii lui Real nu mai vor să pățească ce au mai pățit în 2017 cu același Killian când el a ales PSG în loc de Madrid.

Tot la capitolul zvonuri putem spune că o publicație cu afinități catalane dă ca sigur un contract de drept de preempțiune încheiat între Real Madrid și agenții lui Erling Haaland, clubul nostru căpătând întâietate la orice ofertă de transfer. Erling se spune că ar fi ales deja să joace în Spania din mai multe motive, venirea lui la Madrid putând fi mai aproape decât credem.

UPDATE – Calciomercato dă ca sigură dorința lui Bernardo Silva ( 27 ani, Man City) de a părăsi echipa Cetățenilor în căutarea unor noi experiențe. Se pare că Real Madrid este prima pe lista mijlocașului portughez care a mai dorit să plece și vara trecută dar s-a răzgândit și a prelungit contractul până în 2025.

Vă vom ține la curent cu noutățile!

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap