Titanul James Rodriguez: a alergat peste 20 de kilometri in dubla cu Atletico Madrid

James Rodriguez si Chicharito Hernandez au fost inclusi in unsprezecele ideal al etapei in Uefa Champions League. Columbianul traverseaza o perioada exclenta dupa revenirea pe gazon cauzata de accidentarea din luna februarie din partida cu Rea Sociedad si pare astazi unul dintre jucatorii cheie ai madrilenilor.

In partida cu Atletico Madrid din returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, decarul blanco a impresionat la doua capitole. James a reusit sa distribuie coechipierilor sau 7 pase cheie in 90 de minute si alte 11 antepenultime pase decisive, dintre care una a ajuns la Ronaldo, la faza golului marcat de Chicharito Hernandez in minutul 88. Dincolo de aceasta performanta, El 10 a fost singurul jucator blanco, care a reusit in cele doua partide cu Atletico Madrid sa depaseasca 10km alergati in 90 de minute.

Daca in meciul tur a alergat 10.736 de metri, in partida retur de miercuri, James Rodriguez a bifat alti 10.229 de metri, ceea ce inseamna un total de 20.610 metri alergati in 180 de minute, sau 20,6 km! Cu 1.136 de metri mai multi decat Toni Kroos, liderul la acest capitol in jocul blanco pana atunci.De la revenirea sa cu Granada, James a reusit sa paseze de doua ori decisiv la prima partida, a marcat un golazo la Vallecas si un altul la Malaga. Interesant este ca si in duelurile cu Rayo si Malaga, James a fost jucatorul madrilen care a alergat cel mai mult: 11,289 de metri contra lui Rayo si 11,421 cu Malaga.

Columbianul a avut ieri o rabdare de fier la iesira din Valdebebas, ramanand cateva minute bune pentru a semna autografe sau a face poze cu toti fanii adunati la iesirea principala de la centrul de pregatire. El 10 traieste cele mai bune momente ale sale la Madrid de la transferul sau de la AS Monaco.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap