Transferul lui Jesus Vallejo: chestiune de zile

Transferul lui Jesus Vallejo de la Real Zaragoza la Real Madrid capata din ce in ce mai mult contur. Onda Cero si MARCA anunta ca mutarea este “o chestiune de zile” si se va produce “atunci cand jucatorul se va intoarce din vacanta”.

Capitanul nationalei de tineret sub 19 ani a Spaniei, campioana Europeana in Grecia in aceasta luna, va semna un contract pe sase sezoane cu Real Madrid, iar Zaragoza va incasa 4,5 milioane de euro in schimbul sau, alte 1,5 variabile si va profita macar un sezon in plus de pustiul sau minune. Daca Real Zaragoza va promova in Primera Division, are posibilitatea de a-l pastra inca un sezon pe Vallejo.

Ieri, in cadrul emisiunii ” El Partido de las 12 ” de la Cadena Cope, jurnalistul Enrique Ortego (jurnalist foarte apropiat de Rafa Benitez, a marturisit ca Vallejo este monitorizat de stafful tehnicianului de aproape doi ani de zile: “Este un diamant. L-am urmarit si eu la echipa reprezentativa, face lucruri pe care altii le fac la 26-27 de ani, in plina maturitate fotbalistica. Plasamentul sau, felul in care se misca, simtul de a anticipa faza, iesirea cu mingea la picior…important la varsta lui, sa ai toate aceste caracteristici. Benitez il urmareste de aproape doi ani, iar inca un an la Zaragoza ii va prinde foarte bine. De la anul, probabil la Madrid se va elibera un loc pentru ca Pepe isi termina contractul” a anuntat Ortego.

Desi se negociase timp de cateva zile in privinta sumei de transfer, Florentino Perez a decis sa accepte toate pretentiile Zaragozei dupa ce FC Barcelona si Manchester United intrasera pe fir pentru a-l transfera pe Vallejo. Nascut pe 5 ianuarie 1997 la Zaragoza, Jesus Vallejo Lazaro masoara 1, 83 de cm si a inceput fotbalul la CD Oliver. Din 2007 evolueaza la juniorii Zaragozei, iar in urma cu doi ani a facut saltul la prima echipa. Pe 5 aprilie 2015, Vallejo a fost numit capitanul echipei Real Zaragoza la numai 17 ani.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap