Tratativele avanseaza: James Rodriguez tot mai aproape de Real Madrid

Conform unor informatii primite chiar astazi, tratativele dintre Real Madrid si AS Monaco in privinta lui James Rodriguez sunt in plina desfasurare. Real Madrid a obtinut insa cel mai important lucru in aceasta ecuatie: acordul fotbalistului, care nu vrea sa se transfere la niciun alt club decat Real Madrid.

“Nu ma intereseaza decat Real Madrid”

Patronul lui AS Monaco, Dmitry Rybolovlev a discutat timp de doua ore cu asociatii sai despre plecarea lui James Rodriguez. Rusul a fost sfatuit sa mai astepte un an in privinta columbianului, a carui ascensiune fulminanta ar putea aduce si bani mai multi gruparii monegasce. Francezii intentioneaza sa-si scoata investitia initiala, ba chiar sa obtina un profit apropiat de cele 45 de milioane de euro investite in talentatul mijlocas columbian. Discutiile cu Florentino Perez au pornit saptamana trecuta, in cursul zilei de joi seara si continua si in aceste zile. Detaliul cel mai picant l-a oferit insa chiar fotbalistul, in momentul in care Vadim Vasyliev, vicepresedintele clubului l-a anuntat ca pentru el exista interes si din partea gruparilor Manchester United si FC Barcelona: “Daca plec de-aici, o fac doar pentru Real Madrid!” le-ar fi spus James oficialilor monegasci.

Casemiro, Diego Lopez, Pepe si Isco doriti de Monaco

Real Madrid este dispusa momentan sa ofere 60 de milioane de euro pentru Rodriguez si un jucator la schimb. Francezii cer insa 70 de milioane si unul sau doi jucatori imprumut pe Stade Louis II. Casemiro pare varianta pentru care cele doua cluburi au cazut de acord in timp ce portarul Diego Lopez ar putea si el intra in calcule mai ales ca Real Madrid l-a achizitionat pe Keylor Navas. Variantele Isco si Pepe sunt putin probabile, cu toate ca francezii l-au trecut pe portughez in capul listei jucatorilor doriti de ei.

Saptamana decisiva

Discutiile dintre cele doua cluburi vor continua pe parcursul acestei saptamani. Conform unor surse de incredere, Real Madrid a incercat sa traga putin de timp pentru a lamuri situatia lui Di Maria, jucator pe care Ancelotti pare convins ca il va face sa se razgandeasca. Cum sansele sunt destul de reduse, este de asteptat ca in aceasta saptamana, Real Madrid sa forteze pista James Rodriguez si sa ajunga la un acord cu gruparea lui Dmitry Rybolovlev. Madrilenii vor plati maxim 70 de milioane de euro pentru noua perla a fotbalului mondial.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap