El Tiempo: “Columbienii cumpara tricouri contrafacute cu noul numar 10 de la Real Madrid, James Rodriguez”

James Rodriguez are o imagine extraordinara in tara sa natala, iar prestatiile exceptionale de la Cupa Mondiala i-au crescut nivelul imaginii si in afara tarii. Columbienii insa se simt extrem de atasati de noul star al nationalei lui Pekerman, iar vehiculatul transfer al lui James pe Santiago Bernabeu a trezit imaginatia iubitorilor de fotbal din tara lui Valderrama.

Cotidianul columbian “El Tiempo” anunta in editia sa tiparita ca in Columbia, fanii au inceput sa cumpere tricouri replica ale echipei Real Madrid cu numarul 10, James Rodriguez. Jurnalistul Fernando Quiroz a realizat un articol pe baza unor informatii prezentate de localnicii din Bogota care au inceput sa-si achizitioneze echipamente ale echipei blanco dintr-una din pietele importante ale Capitalei: “Speculantii profita din greu de aceste detalii, iar multi oameni nu sunt suficient de informati pentru a stii care este realitatea. Pe de alta parte, unii sunt atat de nerabdatori sa-l vada pe James la Real Madrid, cel mai mare club al lumii, incat isi cumpara aceste tricouri la preturi modice, in jur de 63 de mii de pesos (n.r aproximativ 25 de euro)” noteaza Quiroz.

Cu siguranta, impactul mediatic de care James se va bucura daca ajunge la Real Madrid nu-l va lasa rece pe Florentino Perez, unul dintre marii specialisti din fotbal in domeniul marketingului. Iar James pare ca intruneste toate ingredientele unei retete perfecte.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap