ULTIMA ORA: Zinedine Zidane pleaca de la Real Madrid

zinedine-zidane

Zinedine Zidane si-a anuntat demisia din functia de antrenor la Real Madrid. Vestea soc a fost facuta astazi public intr-o conferinta de presa organizata de antrenorul francez si de presedintele Florentino Perez.

“Am luat decizia de a nu continua in sezonul viitor la Real Madrid. Simt ca echipa are nevoie de o schimbare de filosofie si de metodologie dupa trei ani in care am castigat trofee importante impreuna. Am un sentiment foarte special legat de acest club, de fanii sai, de jucatori si cred ca este decizia corecta.”

” Jucatorii au nevoie de o schimbare. Vreau sa le multumesc pentru tot ceea ce au facut. Istoria acestui club e foarte mare si solicita mereu din ce in ce mai mult. Vine un moment in care … ce pot sa le mai cer eu? Ei stiu decizia mea, lotul o stie. Am vorbit cu Sergio Ramos, voi vorbi cu cei trei capitani. ”

“Madridul mi-a dat totul. Voi fi mereu langa echipa asta, pentru tot restul vietii mele. Pentru multi, decizia mea e inexplicabila. insa din punctul meu de vedere este. E cel mai bun moment pentru o schimbare”

“Cea mai frumoasa amintire? Ziua cand Florentino m-a sunat si mi-a cerut sa vin ca antrenor aici. Cel mai prost moment? Eliminarea din Cupa cu Leganes. Si faptul ca n-am castigat La Liga in acest an. E un mare esec pentru mine”

“Este un final de ciclu, nu voi antrena anul ce vine. Totul e mult mai simplu decat pare. Exista etape in viata cand trebuie sa iei astfel de decizii. Eu o fac pentru binele echipei. Cu mine, era mult mai complicat sa castigam in anul care vine. Trebuie sa stii cand sa faci pasul asta si sa-l faci pentru binele echipei pe care o iubesti. Nu vreau sa sfarsesc rau. Vreau ca totul sa se termine la bine. Nu ma vedeam castigand in continuare”

“Au fost momente in care m-am intrebat chiar si eu daca sunt omul potrivit pentru acest rol. Poate ca nu sunt. Asta te face oricum sa te gandesti bine la tot. Jucatorii e clar ca au nevoie de ceva nou. Vorbim de Real Madrid, un club foarte exigent, iar in anumite momente nu se poate cere mai mult de la cineva”

“Sunt bine, nu sunt trist. Chiar daca nu e o zi frumoasa. Este un Pe Curand, nu un Adio. M-am gandit mult la asta si nu exista cale de intoarcere. Nu se va schimba nimic in relatia mea cu Presedintele, ne respectam si ne apreciem reciproc. ”

“Daca nu castigam la Kiev? Da, probabil ca as fi ramas”

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap