Verratti s-a suparat si vrea sa plece. Real Madrid intra pe fir?

Italianul Marco Verratti a intrat din nou in atentia lui Real Madrid. Cel putin asa sustine unul dintre cotidianele de casa ale parizienilor de la PSG, care anunta ca mijlocasul italian isi doreste sa lucreze din nou alaturi de Carlo Ancelotti. Verratti este extrem de nemultumit de faptul ca Paris Saint Germain l-a transferat in iarna pe Yohan Cabaye, internationalul francez adus de la Newcastle United, pentru ca dincolo de faptul ca a crescut concurenta in cadrul echipei, Cabaye i-a luat deja din minute fotbalistului italian. In plus, in Franta se cunoaste deja interesul lui PSG pentru Pogba, mijlocasul francez al lui Juventus Torino.

Chiar daca este vazut ca un titular indiscutabil, Verratti este nemultumit in acest moment de statutul sau. Interesant este ca oficialii parizienilor nu neaga posibilitatea ca Verratti sa plece din vara la Real Madrid: “Nu are sens sa discutam acum despre acest subiect, mai este destul timp pana la deschiderea perioadei de transferuri din vara” a anuntat Olivier L├ętang, Directorul Sportiv al clubului. In urma cu cateva luni, acelasi oficial a anuntat ferm ca Verratti nu este de vanzare indiferent de suma de transfer oferita de orice alt club.

Marco Verratti are numai 21 de ani, masoara 1,65 si este unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din fotbalul mondial. Presa franceza noteaza ca PSG ar lua in calcul o eventuala oferta a madrilenilor care sa se apropie de 45 de milioane de euro precum si renuntarea la intentia de a-l transfera pe Paul Pogba de la Juventus, jucator dorit cu ardoare de oficialii parizieni.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap