Vesti bune la inceput de sezon estival: Sergio Llull la Real Madrid pana in 2021

Aflati sub o presiune incredibila, conducerea RM Baloncesto a reusit sa prelungeasca contractul lui Sergio Llull pina in sezonul 2020-2021. In cursul zilei de ieri s-a parafat noua intelegere, ceea ce inseamna ca mai sunt valori de exceptie in baschet ce spun PAS unei experiente in NBA. Declaratia sa de ieri de la conferinta de presa este elocventa : “Mi sueño no es la NBA, es el Madrid”

Trebuie spus ca Llull este unul dintre cei mai buni guards din baschetul mondial care nu a jucat niciun minut in NBA. De asemenea nu trebuie uitat nici faptul ca de doua luni Houston Rockets a negociat termenii mutarii lui Llull peste ocean, oferindu-i un contract de 15 milioane de dolari pe trei sezoane.

La capitolul noutati ”pe surse, e de remarcat interesul lui Cleveland Cavaliers pentru Salah Mejri, aflat sub contract pina la finalul sezonului 2015-16 cu Real Madrid. De asemenea se asteapta reactia clubului fata de Reyes si Nocioni, cel putin „el capitan„ manifestandu-si dorinta de a fi alaturi de echipa, daca staff-ul tehnic il considera oportun pentru inca un sezon.

Situatia lui Chacho e insa incerta: sunt discutii ca el sa revina in NBA, insa e posibil ca rezultatele si echipa formata de Laso sa-i schimbe optica.

Despre autor

Tags: , , ,

Gogoloius

Gogoloius

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap