Real Madrid Romania

Juntos ganamos siempre !

Vicepresedintele lui Real Madrid, Eduardo de Blas l-a confirmat pe Rafa Benitez

Vicepresedintele clubului Real Madrid, Eduardo Fern√°ndez de Blas (foto), l-a confirmat in cadrul aniversarii unei pena din Madrid pe Rafa Benitez in calitatea sa de nou antrenor al echipei blanco. Unul dintre sustinatorii antrenorului spaniol (asa cum site-ul nostru v-a anuntat saptamana trecuta) alaturi de Jose Angel Sanchez, Eduardo de Blas a marturisit in fata celor prezenti aseara la aniversara de 10 ani a Pena de Carabana: “Am sa va spun un lucru. Doar un lucru. Carlo Ancelotti este un fenomen! Ii multumim pentru tot ceea ce a facut pentru noi. Pana acum trei zile, Carlo era cel mai bun antrenor din lume pentru mine, asa cum pana acum 3 ani, Jose Mourinho era cel mai bun antrenor din lume si asa cum incepand din aceasta saptamana, Rafa Benitez este cel mai bun antrenor din lume” a anutat De Blas.

Discursul unuia dintre vicepresedinti a fost aplaudat de o parte a fanilor, insa au existat si momente in care De Blas a fost intrerupt de reprosurile anumitor fani. “Carlo Ancelotti a fost un antrenor exceptional pentru noi, un cavaler, caruia ii voi purta mereu recunostinta in suflet, la fel ca toti madrilenii…”. Inainte sa termine fraza, De Blas a fost intrerupt: “A fost…dar cu toate astea l-ati demis. Ati dat afara cel mai bun antrenor din lume”…

De Blas a raspuns pe un ton ceva mai ridicat: “Criticile sunt constructive domnilor, atat timp cat sunt facute in privat. Spre exemplu, voi aprecia astfel de critici la Adunarea Generala din acest an. Sa vorbim despre aceasta tema la o aniversare, mi se pare prea putin elegant. Cu toate astea, in calitatea mea de oficial al clubului Real Madrid va pot spune ca tot ceea ce facem este sa luam masuri sau atitudine, chiar daca uneori nu ne place sa facem asta. Cand Carlo Ancelotti a venit la Real Madrid avea un procent de 7% dintre voturile abonatilor nostri in sondaje. 7%!! Asa cum are si Benitez acum. Fara indoiala, Carlo astazi are mai multa simpatie din partea voastra, deci as spune ca nu ne-am inselat!” a atacat De Blas, care apoi a trimis o indirecta si catre fostul antrenor: “Suntem aici pentru a lua deciziile cele mai bune pentru club, nu pentru a ne aplauda rivalii care castiga trofee, sau pentru a face pe plac presei. Credem in deciziile pe care le luam de comun acord si murim cu ele!”¬†a precizat De Blas (foto, primul din dreapta).

1433032206_077686_1433032263_noticia_grande

Un alt suporter a dat nastere unei alte rafale: Pai si in cazul asta, de ce nu renuntati si la Bale!!?”. De Blas, vizibil nervos, a raspuns: “Bale este un jucator exceptional si sunt foarte mandru ca face parte din lotul echipei noastre. Eu stiu cat si-a dorit Bale sa imbrace acest tricou. Uneori cerem ca suporteri devotament si pasiune pentru aceasta emblema, dar cand le avem, cautam alte criterii. Uneori se pare ca suntem prea impatimiti, alteori ne criticam jucatorii in exces. Asta in ciuda faptului ca atunci cand rivalii ne calca stadionul, acceptam sa-i aplaudam intr-un gest de neinteles uneori. Cand nu mai imbraca tricoul nostru si vin pe Bernabeu si ne dau goluri care ne elimina, de asemenea ii aplaudam. Eu nu fac parte din aceasta categorie, eu ii aplaud pe ai nostri, pe baietii care se imbraca in alb, mor pe teren si apara aceasta emblema a clubului Real Madrid” a atacat vicepresedintele blanco.

La finalul interventiei sale, Eduardo de Blas a incheiat pe un ton foarte calm: “Va rog sa-mi scuzati tonul ridicat, dar eu cred ca atunci cand aperi ceva cu pasiune si ardoare, trebuie sa o faci cu intensitate. Sunt plin de speranta si abia astept sa vina luna iulie pentru a vedea cum cei mai buni 30 de jucatori din lume vor fi la dispozitia unui antrenor exceptional…”

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap