Nasser Al-Khelaifi, presedinte PSG: “Verratti reprezinta viitorul acestui club!”

Paris Saint-Germain nu vrea sa se desparta de Marco Verratti, jucator dorit de Real Madrid si apreciat foarte tare si de Rafa Benitez. A confirmat-o ieri presedintele Nasser Al-Khelaifi: “Marco ramane la PSG! Are un contract semnat recent pe cinci sezoane si are inca trei ani de contract. Pentru mine lucrurile sunt clare: Marco Verratti reprezinta viitorul acestui club si nu dorim sa-l vindem in aceasta vara” a anuntat Al-Khelaifi.

Iesirea presedintelui de la PSG se produce la cateva zile dupa ce in Spania au circulat informatii conform carora, Jose Angel Sanchez si Florentino Perez ar urma sa se deplaseze la Paris pentru o prima runda de discutii cu oficialii parizieni. Declaratia presedintelui Al-Khelaifi poate fi interpretata totusi si ca o declaratie “de siguranta” in sensul ca PSG si daca va accepta sa-l vanda pe italian, o va face in conditiile stabilite de clubul francez: adica o suma de transfer peste 50-55 de milioane de euro.

Conform unor alte informatii din Spania, Real Madrid studiaza si alternativa Geoffrey Kondogbia, mijlocasul francez in varsta de 22 de ani de la AS Monaco, pe care madrilenii l-au urmarit si in perioada Sevilla. Mongeascii au platit pentru Kondogbia 23 de milioane de euro si nu ar fi dispusi sa renunte la masivul international francez sub o suma mai mica de 30 de milioane de euro, mai ales dupa sezonul foarte bun reusit de Geoffrey pe Stade Louis II.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap