VIDEO: Beckham, Del Piero si Carmelo Anthony au vizitat Real Madrid in cantonamentul din SUA

David Beckham (fostul mare jucator blanco), Alessandro del Piero (legenda lui Juventus Torino) si Carmelo Anthony (starul lui New York Nicks) au vizitat Real Madrid in cantonamentul din Statele Unite. In zile diferite, cele trei vedete ale sportului international au participat la antrenamentele echipei blanco din SUA si au discutat cu Carlo Ancelotti si jucatorii sai.

David Beckham: “E mereu o placere pentru mine sa-mi vizitez prietenii de la Real Madrid. Imi este dor de echipa, de fostii mei colaboratori, de suporteri. Le doresc mult succes in sezonul viitor”

Alessandro del Piero: “De fiecare data cand am jucat contra Realului a fost o placere. Ma bucur sa ma reintalnesc cu Mister. Pentru mine, Carlo Ancelotti este cel mai mare antrenor din toate timpurile”

Carmelo Anthony: “Trebuie sa vin sa vizitez Madridul! Dontaye (n.r Draper, jucator la Real Madrid Baloncesto, prieten apropiat cu Anthony) mi-a vorbit mereu frumos despre acest club. Sunt un madridista prin adoptie. Jucatorul meu preferat? Cristiano, bineinteles!”

Carmelo Anthony viziteaza Real Madrid in UCLA

David Beckham viziteaza Real Madrid in UCLA

Alessandro del Piero viziteaza Real Madrid in UCLA

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap