William Carvalho: spre Manchester sau spre Madrid?

Mijlocasul defensiv William Silva de Carvalho a intrat in atentia clubului Real Madrid si ar putea ajunge din vara pe Santiago Bernabeu. Jucatorul in varsta de 22 de ani este proaspat international portughez in ciuda originilor sale angoleze si este unul dintre cei mai promitatori jucatori din Liga Sagres.

Carlo Ancelotti a primit un raport impresionant despre mijlocasul care masoara 1,87cm in urma partidelor in care jucatorul a fost urmarit in ultimele doua luni. In mod sigur Carvalho a fost urmarit la fata locului de scouterii clubului blanco in derbyul Sporting – FC Porto dar si in partida dintre Gil Vicente si Sporting Lisabona. Ancelotti a cerut chiar si opinia lui Cristiano Ronaldo in privinta jucatorului dorit cu insistenta si de Manchester United, iar recomandarile starului lusitan ar putea demara negocierile dintre cele doua cluburi. Puternic, foarte bun cu mingea la picior, cu un excelent joc aerian si un foarte bun recuperator, Carvalho ar putea reprezenta o solutie de rezerva pentru Real Madrid in cazul in care madrilenii nu vor ajunge la o intelegere cu Paris Saint Germain pentru Marco Veratti.

Cu toate ca nu evolueaza in pozitii similare, Verratti pare prima tinta a madrilenilor care in conditiile in care ar pune mana pe mijlocasul italian ar putea sa-i imprumute pe Casemiro sau Illarramendi. Daca micutul mijlocas de la PSG nu va ajunge pe Bernabeu, Carvalho ar putea deveni una dintre tintele verii pentru gruparea merengue urmand a-i face concurenta directa lui Sami Khedira, in timp ce Asier Illarramendi ar deveni doar dublura lui Xabi Alonso. Carvalho este cotat in acest moment la 20 milioane de euro si este impresariat de Jorge Mendes.Clauza sa de reziliere cu Sporting Lisabona este insa una dubla.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap